Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Έφαγε ..πόρτα...ο GAP... Τελικά ο σύντροφος Μουμπάρακ προτίμησε να του κλείσει τη πόρτα και να τον εκθέσει στην διεθνή κοινότητα!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2011
Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων στην Αίγυπτο και μετά από σχετικές συνεννοήσεις με την αιγυπτιακή ηγεσία, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματιζόμενης για αύριο επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στο Κάιρο.
Ο Πρωθυπουργός, είναι σε συνεχή επαφή με την αιγυπτιακή ηγεσία και προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
Τέλος, ο Πρωθυπουργός, σχετικά με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmud Abbas

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού 

Χθες έγραφε ο "ζούγκλας":
"Και ενώ η Αίγυπτος παραδέρνει στο «μάτι του κυκλώνα», ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί το Κάιρο, αύριο Κυριακή, και να συναντήσει τον πρόεδρο Μουμπάρακ.
Ο Γ. Παπανδρέου συζήτησε το θέμα με την Κάθριν Αστον, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, συζήτησε και με τους υπουργούς Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Ρωσίας και του Ισραήλ, κ.κ. Χίλαρυ Κλίντον, Σεργκέι Λαβρόφ και Αβίγκντορ Λίμπερμαν, αλλά και με τον ίδιο τον πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και τους ηγέτες της αιγυπτιακής αντιπολίτευσης.
«Θα σταθούμε στο πλευρό του αιγυπτιακού λαού», τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως θα μεταφέρει στον Χόσνι Μουμπάρακ μήνυμα της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης. Νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου είχε δηλώσει στο BBC ότι έχει ήδη διαμηνύσει στον πρόεδρο της Αιγύπτου την επιθυμία της διεθνούς κοινότητας, αλλά και των Αιγυπτίων, για δημοκρατικές αλλαγές."

Τελικά ο σύντροφος Μουμπάρακ  προτίμησε  να του κλείσει τη πόρτα και να τον εκθέσει στην διεθνή κοινότητα.

Διαβάζουμε στο blog "σίβυλλα": Κλάμα στη "Σοσιαλιστική" Διεθνή...
Στη "Σοσιαλιστική" Διεθνή συζητούν να βάλουν μεσίστιες τις σημαίες και να κηρυχτεί εθνικό πένθος σε χώρες που κυβερνούν κόμματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ως ένδειξη τιμής στον παραιτηθέντα «σοσιαλιστή» δικτάτορα της Αιγύπτου… Παραμένει στη Διεθνή, αφού την έκανε από το κόμμα ο "σύντροφος" Χόσνι;
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.