Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κάτι δεν “κολλάει”;


Την Τυνησία την κατάλαβα. Πολύ κάθισε ο …αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πολύ χρήμα συγκέντωσε κάποιο άλλο λουλούδι έέπρεπε να πάρει τη θέση τοιυ. 
Την Αίγυπτο την (ψιλο)κατάλαβα αφού το άλλο σοσιαλιστή, το Χόσνι καλά το πήγαινε το γράμμα έχοντας κάνει ειρήνη με το Ισραήλ και μαμήσει κανονικά τους Παλαιστίνιους. 
Ακόμα και την “επανάσταση” στην Υεμένη “κατάλαβα” έχοντας επισκεφθεί τη χώρα όταν ήταν χωρισμένη στα δύο, στη φιλοσοβιετική νότια και την φιλοδυτική βόρεια Υεμένη. 
Ο αριθμός της έγκρισης εισόδου στο διαβατήριό μου όταν πήγα ήταν …112 άρα ήμουν από τους πρώτους ξένους που μπήκε στη χώρα.

Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε, η Υεμένη έπεσε στα χέρια της “διεθνούς κοινότητας”, ακόμα και το αντάρτικο ενανατίον της Σαουδικής Αραβίας σταμάτησε. 
Τη Λιβύη έχω δυσκολία να “καταλάβω”.  ...
Πως, ξαφνικά, ό “Αδελφός Γκαντάφι”, ο κολλητός του Bunga Bunga, του Forrest Gap, του Σαρκό, των καποτήδων που του έκαναν και έδρα στο London School of Economics, ακόμα και των αμερικανών που έστειλαν τις πτρελαΙκές τους εταιρίες έγιε ξαφνικά “κακός”, “παράφρων”, “παρανοϊκός” που δεν λέει πως δεν είναι (μόνο ένας ψυχοπαθής μένει σε τέντα της ερήμου στη μέση της Ρώμης) αλλά πολύ ξαφνικά ρε παιδάκι μου ήλθε το no fly zone και η “ανθρωπιστική” βοήθεια απ’ εκείνους που βομβαρδίζουν ανθρώπους 24 ώρες το 24ωρο.

Κάτι άλλο “παίζει” που, παρά το παλιό μου ψώνιο να ψάχνω στο 3ο και στο 4ο επίπεδο δεν μπορώ να καταλάβω. Κάποιος έγραψε (και το ανάρτησα) ότι, ξεκίνησε η “επανάσταση” του 3ου Κόσμου (στην ουσία του Ισλάμ) εναντίον όλων εμάς των μερσεντέδων στη Δύση αλλά, και αυτό δεν μου “κάθεται” τουλάχιστον όσον αφορά στον Αδελφό Γκαντάφι και σύντροφο στη ΜΚΟ του ΓΑΠ και άλλων πολιτικά ορθών πινόκιο της διεθνούς κοινότητας (Ρομπάι, Μπαρόζο, Λέϊντι Άστον, Bunga Bunga, Hillary, von Hans -Dimitrakis- Landa. 

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά, πίσω απ’ την “επανάσταση” εναντίον του Αδελφού κρύβεται κάτι άλλο που έχει βάλει στόχο το Ιράν;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.