Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Διπλοθεσίτης Διευθυντής του Ραγκούση!


Η καταπολέμηση της “λειψυδρίας” στελεχών του ΠΑΣΟΚ, καταπολεμείται με διπλοθεσία!

Της Μαριάνας Τσήπα
  
Ο νόμος, δηλαδή ότι ψηφίζουν 151 βουλευτές, ή ότι δεν έχουν διορθώσει στις αδυναμίες διοικητικής ρύθμισης, το τοποθετεί στα «νομότυπα». Όπως μας έλεγε το πάλαι ποτέ ο κύριος Βουλγαράκης… Μέσα στην κρίση, όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις, φουντώνει η ανεργία και η εγκληματικότητα, κάποιοι καλά περνούν. Ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Ραγκούση, μπορεί να έχει παράλληλη ανάθεση καθηκόντων και να αμείβεται κατά 50% επιπλέον της κύριας θέσης του!
Αλήθεια ποιόν κοροϊδεύετε πορφυρογέννητα λιγούρια;
Είναι δυνατόν ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Συντονιστή της Κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, του Αντ’ Αυτού, να εργάζεται ΚΑΙ στην οργανική του θέση, ως Προϊστάμενος του Τμήματος Οικονομικών Μεταβολών του Υπουργείου;
Είναι! Γιατί η κυβέρνηση έχει ανάγκες. Ο κ. Ραγκούσης χρειάζεται πλήρη στήριξη για να συντονίζει τη σοσιαλιστική αλλαγή της Ελλάδας και να οικοδομεί την Ελλάδα του μέλλοντος!
Αιδώς Αργείοι!



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.