Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

dr.SeenG: Αποκλειστικό! Οι 8 κασέτες που θα κάψουν κόσμο...

Πριν προχωρήσουμε στο σημερινό θέμα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την υποστήριξη, τα οποία έστεψαν με απόλυτη επιτυχία τα χθεσινά γενέθλια του γιατρού, κι επίσης να στείλω ξανά την αγάπη μου στα κορίτσια που φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του dr.SeenG, υπερτροφοδοτώντας έτσι την αυταρέσκειά μου και τον έρωτά μου γι’αυτές.

Από τις κουκλάρες όμως, πρέπει να προσγειωθούμε λίγο απότομα και να πάμε στις… σκατόφατσες: Μαρινάκης, Μπέος, Γκαγκάτσης, Κούγιας, Πιλάβιος, Πατέρας και το κακό συναπάντημα. Όπως θα ξέρετε, όλους αυτούς τους συνδέει η πολύκροτη υπόθεση με τις κασέτες και τις μαγνητοσκοπημένες συζητήσεις. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ ξανά με τη μιζέρια του ποδοσφαίρου μας, γιατί ούτως ή άλλως δε θα βγει άκρη. Όλοι γνωρίζουμε πως δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα. ...

Η δική του εκδοχή για τις κασέτες by pklora7

Ως «νίντζα των αποκαλύψεων» όμως, δε θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος στη λαίλαπα της «κασετομανίας» και καβάτζωσα αποκλειστικά για εσάς, 8 κρυφές μαγνητοφωνήσεις που θα κάνουν πάταγο στον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.
Πάμε να… ακούσουμε τα ντοκουμέντα:

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.