Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τέλος το Alter;


Την ίδια οδό που χάραξαν περισσότεροι
από 160 τεχνικοί της «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» αποφάσισαν σε γενική τους συνέλευση ότι θα προχωρήσουν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Alter εάν μέχρι και τις 21 Απριλίου οι ιδιοκτήτες του καναλιού αθετήσουν για ακόμα μια φορά τις υποσχέσεις τους και δεν ξοφλήσουν τα δεδουλευμένα.
Οι δημοσιογράφοι που παραμένουν για 4 μήνες απλήρωτοι, αποφάσισαν να κινηθούν μαζικά. Αφού οι απόπειρες απεργίας πέσαν στο κενό. Για την σωτηρία του καναλιού από το Μπουρνάζι οι Κύπριοι διαχειριστές του Fund προτείνουν να βάλουν 15 εκατ. ευρώ και 4 εκατ. ευρώ λοιποί επενδυτές μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Από την άλλη ο Γ. Κουρής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα και προσέφερε εγγύηση ακινήτου προκειμένου να καταβληθεί άμεσα το ποσό για τη μισθοδοσία των εργαζομένων στο Alter, που ανέρχεται περίπου στα 7 εκατομμύρια. ...

Ο πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς όμως δεν απάντησε καθώς επιφυλάσσετε για αυτή την κίνηση.
Τέλος φήμες θέλουν να συζητείτο έντονα το ενδεχόμενο να «ρίξουν μαύρο» στο κανάλι.
Δηλαδή να κατεβάσουν τον διακόπτη μετάδοσης ζωντανών προγραμμάτων.
=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.