Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Γερουλάνε, συγχαρητήρια! Σε όλα τα γήπεδα και σε κάθε "Στάδιον" παίζει μπάλα η γνωστή παρέα των "Απαραίτητων"...

Δεν έφτανε το φαγοπότι στην "Ανάπτυξη" επεκτάθηκε και στον "Πολιτισμό""!

Της Μαριάνας Τσήπα

Μετά την αποκάλυψη - SOC από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: «Οι κομπίνες βρέθηκαν αλλά τα χρήματα χάθηκαν» αναδείχθηκε πώς έχει στηθεί το colpo grosso για την μετακύλιση στον εθνικό προϋπολογισμό των παράνομων κοινοτικών επιχορηγήσεων.
Οι εγκέφαλοι, οι «απαραίτητοι» που στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό που μοιράζει και ελέγχει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ στο Υπουργείο Οικονομίας, επεκτάθηκαν και στο Υπουργείο Πολιτισμού. Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης για την επιλογή Τεχνικού Συμβούλου για έργα του ΕΣΠΑ στο Υπουργείο Πολιτισμού, ο σε όλους γνωστός Δ. Σ. με αναπληρωτή του τον εξίσου γνωστό Ι. Φ. (ΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ)
Κλήθηκαν οι «ειδικοί» για να μοιράσουν 2,2 εκατ. ευρώ (1,4 εκατ. ευρώ + 0,8 εκατ. επέκταση της σύμβασης), αδιαφορώντας για το ασυμβίβαστο που έχουν λόγω της ιδιότητάς τους στο Υπουργείο Οικονομίας, αφού οι ίδιοι θα ελέγξουν τις πράξεις τους!
Το «FIMOTRO» αποκάλυψε πρόσφατα ότι η εταιρεία «Στάδιον», έχει τις… ευλογίες του υπουργού Π. Γερουλάνου. (O ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΣΤΑΔΙΟΝ" ΚΑΙ Ο... ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ!)
Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία «ΣΤΑΔΙΟΝ» είχε αναλάβει το ρόλο συμβούλου για τη διαχείριση των θαλασσοκονδυλίων του Γ΄ ΚΠΣ από τον Ζαχόπουλο με απευθείας ανάθεση, έπειτα από μια απλή επιστολή ενός ιδιώτη δικηγόρου και μετέπειτα ΓΓ Ολυμπιακών Αγώνων Σπύρου Κλαδά. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.