Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΘΗΝΑ: Τα ΜΑΤ προκαλούσαν! Δίψαγαν για επεισόδια!

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους ανήμερα της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν με ειρηνικές διαθέσεις.
Σε «κάποιους» όμως δεν «άρεσε» αυτό και αποφάσισαν για άλλη μία φορά να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν οι ΙΔΙΟΙ τα επεισόδια, αν και δεν τα κατάφεραν… Ο λόγος γίνεται για τους ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να προκαλούν και να βρίζουν τους διαδηλωτές. Μπροστά στα μάτια μας οι «κύριοι» που φροντίζουν για την… ασφάλεια μας, έβρισαν ηλικιωμένο και του φώναζαν: «Π….γερε, κωλόγερε τι θέλεις στην πορεία;» Οι άκομψες χειρονομίες των ΜΑΤ  δεν έλειψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας αφού δεν δυσκολευτήκαμε να αντιληφθούμε πολλά παρόμοια περιστατικά. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι καθώς περνούσαν οι διαδηλωτές από το Σύνταγμα, χωρίς να προκαλέσουν, οι δυνάμεις καταστολής έριξαν μία κρότου-λάμψης στο πλήθος.
Ένα μεγάλο «μπράβο» στους διαδηλωτές λοιπόν, οι οποίοι έχουν καταλάβει πλέον Ποιος είναι ο σκοπός της πορείας και Ποιος είναι ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η συνέχεια και φωτορεπορτάζ εδώ: tsantiri

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.