Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Για μια ακόμη φορά νίκησαν οι λογογράφοι του κ.Αναγνώστου Αναγνωστάρη ή GAP!!! ... αλλά ως πότε θα το παίζει "ψεύτης βοσκός";


Το κόλπο πέτυχε. Μάντρωσε τους βουλευτές και συνεχίζει χωρίς να υπολογίζει το λαϊκό αίσθημα και το πατριωτισμό των Ελλήνων.
Το έργο για τους υποψιασμένους γνωστό:
Εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και ολοκλήρωση του έργου που έχει αναλάβει στους δανειστές:
"Όλα τα λεφτά... όλα τα ασημικά στο διεθνές κεφάλαιο των καπιταλιστών" (αναφέρονται και ως επενδυτές).
Εκλογές... μάλλον απομακρύνονται, εκτός και εάν ο Βενιζέλος επιμείνει με τις "παραιτήσεις στελεχών"... αλλά αυτό που δεν γνωρίζει ο Βαγγέλης είναι ότι έχει να κάνει με τον GAP και ότι στο παιχνίδι είναι πιο δυνατές φιλίες (βλέπε Αντωνάκης ο φίλος από τα παλιά).
Τα δεδομένα δείχνουν συμπαιγνία, με την παραίτηση σε αναστολή.
Όσο για εκλογές μάλλον το Μάρτιο και βλέπουμε, ίσως και μετά  τη πρωτοβουλία για κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά και αυτό φάνηκε στις 00: 15, σε αναμονή Καρατζαφέρη για υπουργοποίηση,  με τον φίλο του φίλου από τα παλιά να του στερεί το απατηλό όνειρο!!!
Το παιχνίδι χωρίς συγκεκριμένους παίχτες φαίνεται ότι δεν προχωρά, φάνηκε εξάλλου και από την ομιλία GAP, με αόριστα πρόσωπα χωρίς κάποιο όνομα στο τραπέζι... και έναν Βαγγέλη να περιμένει  για τη θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού...
Καλό το στημένο σενάριο των λογογράφων... αλλά ...


ως πότε θα το παίζει "";
Το παραμύθι με το ψεύτη βοσκό... έχει οδυνηρό τέλος...

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.