Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Πιπιλή: Ο Παπουτσής δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του


Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου η Φωτεινή Πιπιλή συνέχισε την κόντρα με τον υπουργό αποκαλύπτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρηματοδοτήσει με 440 εκατομμύρια ευρώ την Τουρκία, ενώ στην Ελλάδα δεν δίνει τίποτα εξαιτίας όπως είπε του συγκεκριμένου υπουργού.
Χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια, η Φωτεινή Πιπιλή είπε για τον Χρήστο Παπουτσή ότι «έχει το θράσος να βγάλει αυτό τον γελοίο, συμπλεγματικό λίβελο εναντίον μου, υπονοώντας ότι συμμετείχα στο φιλανθρωπικό «Dancing With The Stars», δεν είχε δηλαδή το αντριλίκι να το πει ευθέως… Την Δευτέρα το συνεχίζω το θέμα. Δεν πρόκειται εγώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεος ενός επαγγελματία πολιτικού, που, το τονίζω, 30 χρόνια δεν έχει εργαστεί 1 ώρα στην ζωή του, γι’ αυτό και το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το προσωπικό του μέλλον στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ».
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.