Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ και τώρα να πληρώσει η συντεχνία των βουλευτών...,

ο Αργύρης Ντινόπουλος Πρότεινε την οριστική κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων
Την οριστική κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων ζήτησε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος.

«Η κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων είναι ένα βαθύτατο πολιτικό και ηθικό ισοδύναμο απέναντι στους χαμηλόμισθους και σε συνταξιούχους που θα υποστούν περικοπές. Να προσμετρούνται τα χρόνια της βουλευτικής θητείας και στο τέλος ο βουλευτής να παίρνει σύνταξη από το ταμείο όπου ήταν ασφαλισμένος πριν εκλεγεί βουλευτής».

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί ήδη εδώ και περίπου έναν χρόνο η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικής πρότασης που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για την κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης.

Μιλώντας λίγο αργότερα στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ Ντινόπουλος εξήγησε ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά. Επίσης, σημείωσε πως είναι επιθυμία και των πολιτών να δείξουν οι βουλευτές πως συμμετέχουν στις θυσίες. ...


Ακούστε τί είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος

Περισσότερα για το άρθρο...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.