Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο δωδεκάλογος διεκδικήσεων που ενώνει τους Έλληνες - Έρευνα_του_eklogika.gr


Φίλοι του stoxasmos-politikh.blogspot.com καλησπέρα,
Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήσαμε τη λίστα των sites και blogs που συνυπέγραψαν τον «δωδεκάλογο διεκδικήσεων που ενώνει του Έλληνες», τόσο στο eklogika.gr (Δείτε εδώ), όσο και στην Ομάδα που δημιουργήσαμε στο facebook «Ο δωδεκάλογος διεκδικήσεων που ενώνει τους Έλληνες» (στο κείμενο που υπάρχει στη δεξιά στήλη κάτω από τις πληροφορίες ομάδας και σε πολλές αναρτήσεις) φυσικά παντού με ενεργά Link. 

Την ομάδα δεν τη δημιουργήσαμε για να προβάλουμε το eklogika.gr αλλά, επειδή ο δωδεκάλογος βρήκε τρομερή ανταπόκριση , για να λειτουργήσει ως βήμα διαλόγου γύρω από όσα μπορούν να ενώσουν την πλειονότητα των Ελλήνων. Αυτό σημαίνει ότι και εσείς μπορείτε να κάνετε αναρτήσεις σας, φυσικά με σχετικό θέμα. ...

Ακόμη δημιουργήσαμε banner σε διάφορα μεγέθη (δείτε εδώ) τα οποία μπορείτε να αναρτήσετε στη σελίδα σας με μόνο στόχο την προβολή του δωδεκάλογου.
Επειδή όπως ήδη ανέφερα δεν το κάνουμε για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του eklogika.gr, μπορείτε να αντιγράψετε το περιεχόμενο της σελίδας http://www.eklogika.gr/page/diffpages/dwdekalogos δημιουργώντας μία δική σας σελίδα για τον δωδεκάλογο στην οποία θα οδηγείται ο επισκέπτης με link από το banner που θα αναρτήσετε.
Ελπίζουμε η κοινή προσπάθειά μας θα βρει ανοιχτά μυαλά και αυτιά στα κόμματα, τις πολιτικές οργανώσεις, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις ομάδες και κινήσεις πολιτών και τους πολίτες ώστε να δώσει το έναυσμα συζήτησης και διαμόρφωσης ενωτικού πλαισίου αντιμετώπισης της προσπάθειας εξαθλίωσης του λαού και μετατροπής της χώρας σε αποικία. 

Για το eklogika.gr
Φιλικά,
Χρήστος Καψάλης
*Προτρέψτε και άλλα sites και blogs να υιοθετήσουν, να συνυπογράψουν και να προωθήσουν τον «δωδεκάλογο διεκδικήσεων που ενώνει του Έλληνες» και να γίνουν μέλη της ομάδας.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.