Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Επαγγελματίας είναι δεν τον χαλάειε να κάνει και το μπακάλη


Ο Γ. Κύρτσος ανέλαβε .. μπακάλης
Δε πρόλαβε να τον ανακοινώσει ο Καρατζαφέρης, ο Γ. Κύρτσος επειδή είναι άνθρωπος της δράσης έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. 
Πήγε στο Κοινωνικό παντοπωλείο του ΛΑΟΣ και ανέλαβε να μοιράζει τρόφιμα. 

Δείτε την φωτό...
Ανώνυμος είπε...
Η συμμετοχή του Γιώργο Κύρτσο στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη, είναι το μεγαλύτερο λάθος στη επιτυχημένη του διαδρομή, γιατί:
1.πήγε ενσυνείδητα κάτω απ΄ τον αγράμματο Καρατζαφέρη, ποιός; ο σπουδαγμένος με πανεπιστημιακές και κοινωνικές περγαμηνές, άρα μειώθηκε.
2.προέρχεται από τον αριστερό προοδευτικό χώρο και πήγε στον ακροδεξιό.
3.πάνε περίπατο ο ορθοτομημένος λόγος του, οι μνημονιακές του απόψεις και οι σωτήριες θέσεις του χρήσιμα στοιχεία για τη χώρα, αφού θα εξαφανιστούν αύριο από τις αντιμνημονιακές θέσεις, και θα υπερψηφίζει τις προτάσεις και θα χειροκροτεί τις κολοτούμπες του Καρατζαφέρη.
4.από μόνη της η συμμετοχή του ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας φανερώνει καθαρά τον καιροσκοπισμό του. ...
5.με τέτοια κοινωνική καταξίωση, πως θα κάθεται δίπλα-δίπλα στα έδρανα της βουλής με τους αστράτευτους, τους καταδικασμένους, τους ανθρώπους της νύχτας, τη σόου μπιζ, τους φρουτάκηδες, τα λαμόγια, κλπ.
6.σαν πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη, πήρε την έγκριση του να ενταχθεί στον απρόβλεπτο και αχάριστο για την οικογένεια Καρατζαφέρη.
7.δέχθηκε την πρόσκληση Καρατζαφέρη, γιατί διαπίστωσε, ότι το κόμμα θα μπει στη Βουλή και θα εκλεγεί, αλλιώς δεν θα δεχόταν την πρόσκληση. Η συμμετοχή του όμως στο ΛΑΟΣ θα δώσει πολιτικό αέρα και θα βάλλει το κόμμα αυτό με βεβαιότητα πάλι στη Βουλή.
8.είναι αυτόφωτος με άποψη, θέσεις και εν πολλοίς αμάχητα επιχειρήματα. Πως θα συνεργαστεί, ως εκπρόσωπος τύπου με τον ξερόλα Καρατζαφέρη.
9.θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει κάποια στιγμή, αν εντάχθηκε στο ΛΑΟΣ ή είναι συνεργαζόμενος και ποιανού δουλεία εξυπηρετεί, γιατί αν και ευπρεπής έσφαζε με το βαμβάκι τον Καρατζαφέρη.
10.τόσοι και αξιόλογοι Βουλευτές διαγράφηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κανένας τους δεν επέλεξε τον Καρατζαφέρη γιατί κάτι ήξεραν.
Ο Καρατζαφέρης μαζεύει Μαντούβαλους, Μπάρμπες , κάθε περαστικό και κοντά σ'αυτούς κι εσένα. ΚΡΙΜΑ!
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.