Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Περιμένουμε τα χειρότερα…



Γράφει ο Δευκαλίων
Έχουμε Πρωθυπουργό, έχουμε και κυβέρνηση…
Ω Χαράς ευαγγέλια!!!
Υπουργός Οικονομικών ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Ο άνθρωπος που όταν ανέλαβε Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας η μετοχή είχε τιμή πάνω από 23 ευρώ και επί θητείας του έπεσε κάτω από 1 ευρώ. «Αρχή άντρα δείκνυσι»…
Θα μου απαντήσει κάποιος καλοπροαίρετος Νέο-Δημοκράτης: «Δευκαλίωνα δεν έχεις δίκιο. Αποφύγαμε τους άλλους Σημιτο-φύλακες. Κάτι είναι και αυτό. Φαντάσου να βλέπαμε Στουρνάρα, Γιαννίτση & Σια».
Θα συμφωνήσω απολύτως. Πάντα υπάρχει το χειρότερο.
Πάμε παρακάτω. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους αμιγώς Νέο-Δημοκράτες Υπουργούς. Την Νέα Δημοκρατία επέλεξε ο Ελληνικός Λαός να τον κυβερνήσει, Νέο-Δημοκρατική κυβέρνηση θα έχουμε.
Θα συνεχίσω τον “διάλογο” με τον φίλο μου τον καλοπροαίρετο Νέο-Δημοκράτη…
Και με το θέμα του εντοπισμού των ενόχων για την Ελληνική Δημοσιονομική Τραγωδία τι θα γίνει;
Πάλι θα μου απαντήσει ο φίλος μου ο καλοπροαίρετος Νέο-Δημοκράτης: «Δευκαλίωνα εδώ έχεις δίκιο. Δεν γίνεται όμως να έχουμε κυβέρνηση η οποία να στηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ, και ταυτόχρονα να σχηματίζονται επιτροπές για διερεύνηση τυχόν πολιτικών και ποινικών ευθυνών υπουργών του ΠΑΣΟΚ».
Και με το θέμα της αναθεώρησης του Μνημονίου τι θα γίνει; θα ρωτήσει ο άσημος Δευκαλίων…
Η απάντηση του φίλου καλοπροαίρετου Νέο-Δημοκράτη είναι αφοπλιστική: «Δευκαλίωνα πλάκα κάνεις. Αφού εσύ τα έγραψες πρώτος. Πάμε για το Μνημόνιο Νο.3 και νέο PSI. Κάνε τον σταυρό σου να μην διαπραγματευθούν το νέο Μνημόνιο όπως τα προηγούμενα και μας σπρώξουν ακόμα πιο πολύ στο γκρεμό».
Είσαι σίγουρος ότι τώρα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα γλυτώσουμε την απόλυτη χρεοκοπία; ρώτησε ο ταπεινός Δευκαλίωνας…
Ο φίλος και καλοπροαίρετος Νέο-Δημοκράτης εκεί εκνευρίστηκε: «Δευκαλίωνα δεν τρώγεσαι με τίποτε. Εσύ έγραψες ότι το πολύ-πολύ έως τέλη Οκτωβρίου υπάρχουν χρήματα για συντάξεις. Εσύ έγραψες ότι ο Χειμώνας του 2012, θα είναι όπως ο Χειμώνας του 1942. Τι απάντηση περιμένεις από εμένα; Ο θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το χέρι του. Τι θέλεις να σου κάνει ο Σαμαράς έτσι που έγιναν τα πράγματα;».
Σταμάτησα την συζήτηση… Δεν άξιζε τον κόπο να μαλώσω με τον φίλο μου, τον καλοπροαίρετο Νέο-Δημοκράτη. Η ζωή θα αποδείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Προς το παρόν παρακολουθούμε όλοι την πορεία της Νέας Κυβέρνησης και περιμένουμε τα χειρότερα!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.