Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

kalami.net: Η Ελλάδα απόκτησε πάλι αυτό που της...αξίζει (μετά τον GAP): 'Εναν δουλοπρεπή, ψεύτη πρωθυπουργό


Αντώνης Σαμαράς: ''...Kαι το λέω ρητά και κατηγορηματικά. Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ...''
ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωνε παραμονές των εκλογών 

και κρίνετε την...''αξιοπιστία'' του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Κυβέρνηση μνημονιακών κομμάτων (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), με την σύμπραξη του κρυφο- μνημονιακού, δήθεν αριστερού ''παπατζή'', Φ. Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ). Αλλά ο λαός στις επαναληπτικές εκλογές, πλειοψηφία, έδωσε ψήφο σε αντι-μνημονιακά κόμματα :





ΓΙΑΤΙ ξανα-έγιναν εκλογές σ
την χώρα-''χαβαλέ'', αφού και από αυτές της 6ης Μαίου μπορούσαν
άνετα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να κάνουν κυβέρνηση;


Εξαπάτησαν τον λαό με δήθεν ''επαναδιαπραγμάτευση Μνημόνιου''

Η Τρόϊκα -ειδικά Μέρκελ, Σόϊμπλε, ΔΝΤ- ξεκαθάρισαν στον Α. Σαμαρά: ''Εχεις δεσμευτεί γιά την πλήρη εφαρμογή του''. Μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος της ''Νέας Δημοκρατίας'', ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ γιά επαναδιαπραγμάτευση. Είπε: ''Θα σεβαστούμε την υπογραφή μας και τις υποχρεώσεις της χώρας''... Επιστροφή Τρόϊκας στην Αθήνα γιά τα νέα μέτρα. Ενθουσιασμένοι οι...τραπεζίτες και οι δανειστές.

''Με την ψήφο τους, τα ελληνικά πρόβατα έσωσαν τους λύκους''
Πρώτη η ''Νέα Δημοκρατία'' με χορηγία της Siemens,
αλλά νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ. Και χειρότερα μέτρα, σε...λίγο.

Μετά από μία άθλια προεκλογική περίοδο, με τρόμο από ''μνημονιακούς'' και δανειστές, ωμές-εκβιαστικές παρεμβάσεις στα εσωτερικά και τα ''λαδιάρικα'' ΜΜΕ, ο φοβισμένος λαός επέλεξε.

Τελικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (εκλογές 17 Ιουνίου - Αποχή: 37.53%):

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 29.66 (129 έδρες), ΣΥΡΙΖΑ: 26.89 (71), ΠΑΣΟΚ: 12.28 (33), ΑΝΕΛ: 7.51 (20), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6.92 (18), ΔΗΜΑΡ: 6.26 (17), ΚΚΕ: 4.50 (12).

''Παπατζήδες'': Ο ''κωλο-τούμπας'' Α. Σαμαράς δήλωσε αμέσως μετά τις εκλογές ότι ''θα σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία''. Τα ίδια είχε δηλώσει μήνες πριν και ο ''αμερικανοτσολιάς'' Γ. Α. Παπανδρέου (ότι είχε ήδη...''σώσει την χώρα από βέβαιη χρεοκοπία'', με τα Μνημόνια). Αυτούς τους ''σωτήρες'' ακούνε οι 'Ελληνες και ενθουσιασμένοι...σαλτάρουν από μπαλκόνια.
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.