Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

kalami.net: Αυτή είναι, δυστυχώς, η Ελλάδα:


Αυτή είναι, δυστυχώς, η Ελλάδα:
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα γιατί διάλυσαν οι πολιτικοί-απατεώνες τα Ταμεία και η κάθε ξενόδουλη κυβέρνηση Παπαδήμου (με στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και υπουργό Υγείας τον άξεστο ''τηλεοπτικό μαϊντανό'' Α. Λοβέρδο) σώζει τις...τράπεζες με δισεκατομμύρια!

Δεν πρόκειται να αφήσουν με τίποτα να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ''ούτε στον αιώνα τον άπαντα''

Γιατί θέλουν την Ελλάδα μέσα; Γιά να αποπληρωθούν δανειστές και τοκογλύφοι, γιά να την ελέγχουν, να την φορτώνουν με πολιτικούς ''δεδομένους'', αφελείς, ανίκανους και γιά να αρπάξουν κομμάτι-κομμάτι όχι μόνον ότι ανήκει στο ελληνικό κράτος, αλλά και σπίτια του κόσμου.


Παγκόσμια πρωτοτυπία: H Ελλάδα ουσιαστικά χρεοκόπησε και κανένας Έλληνας πολιτικός δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.

Το προεκλογικό ανέκδοτο: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ''γλένταγαν'' χρόνια, με μίζες, αρπαχτές, κλεψιές, Siemens, σπατάλες, ρουσφέτια, ασυλία, ατιμωρησία, παραγραφή κ.ά., ζητούν την ...ψήφο του λαού, γιά να...αλλάξουν την Ελλάδα! (εισαγγελείς υπάρχουν;)
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.