Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

O κ. Ηλίας Πλασκοβίτης και το Σύνδρομο της Στογχόλμης ή "έπιασε πόρτα για τον χειμώνα";

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ανίκανος η χωρίς διάθεση να διαπραγματευθεί με τους τροικανούς συνομιλητές του ακόμη και την αποκοπή του χυδαίου χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο κ. Ηλίας Πλασκοβίτης, δεν έχει κανένα λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για την πολιτική του σταδιοδρομία. Κι αν ο ίδιος διαφωνεί με το συμπέρασμά μας ας ρωτήσει τους συγγενείς των χιλιάδων νεκρών συμπολιτών του οι οποίοι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία τα τελευταία 3 χρόνια. Τον καλούμε δε να μην αποδώσει όλες τις αυτοκτονίες σε ψυχοπαθολογικά προβλήματα όπως ατυχώς έπραξε προεκλογικά ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Αντίθετα ως καθηγητής, ο ίδιος, ας ανατρέξει στις μελέτες του Συνδρόμου της Στογχόλμης, όπου τα θύματα ερωτεύθηκαν τους απαγωγείς τους.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η συμπεριφορά του καθηγητή Ηλία Πλασκοβίτη. Είτε  ερωτεύτηκε τους βιαστές των συμπολιτών του (και του ιδίου) είτε απήλαυσε τον οικονομικό βιασμό και την εξαθλίωση των Ελλήνων στην οποία συμμετείχε ως τεχνοκράτης συνομιλητής των τροικανών. Ο κ. Ηλίας Πλασκοβίτης λοιπόν-όπως μας πληροφορεί ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ-ενώ την Παρασκευή παραιτήθηκε των καθηκόντων του και είχε πλέον την επιλογή να βρίσκεται μακριά από την τρόικα- και μάλιστα ανεπιθύμητα σε πολλά κράτη στελέχη της- φρόντισε τη Δευτέρα να τους κάνει το τραπέζι. Έκανε στο εστιατόριο “Κεντρικόν” το τραπέζι στον προκλητικό κ. Μπόμπ Τράα, ο οποίος είχε φερθεί με σκαιώδη τρόπο σε Έλληνα δημοσιογράφο. 
Προφανώς...
ο κ. Πλασκοβίτης είτε “ερωτεύτηκε” τους βιαστές μας, είτε επιδοκιμάζει τα μέτρα που μας εξαθλιώνουν και βρίσκονται αποδεδειγμένα σε λάθος κατεύθυνση. Αντί λοιπόν να ζητήσει συγνώμη από τους συμπολίτες του για τα αποτυχημένα προγράμματα που εξαθλιώνουν τις ζωές μας- και μόνο αυτό- κάνει το τραπέζι στους σφαγείς μας. 


Καλούμε την  Iστορία να καταγράψει την συμπεριφορά του κ. Πλασκοβίτη.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.