Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Και η ΕΥΠ στο κυνήγι της φούντας με τον νέο καλαματιανό υποδιοικητή [Φώτο σχόλιο από kalami.net]

Ψηλά στην ατζέντα του Σαμαρά, βρίσκεται το άγριο κυνηγητό της χασισοκαλλιέργειας, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, για την οποία ο πρωθυπουργός έχει ιδιαίτερη ευαισθησία.
Για το λόγο αυτό ο πρωθυπουργός ζήτησε από καλαματιανό φίλο του να αναλαβει υποδιοικητής της ΕΥΠ. Με τον συγκεκριμένο αξιωματικό το ζεύγος Σαμαρά διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις. Έτσι η μετακόμιση του αξιωματικού από την Καλαμάτα στην Αθήνα, αφ΄ ενός θα τους  επιτρέπει να συναντιούνται πιο συχνά, αφ΄ετέρου  η γνώση της περιοχής από τον νέο υποδιοικητή της ΕΥΠ θα επιτρέψει στην υπηρεσία να είναι πιο αποτελεσματική στον εντοπισμό των καλλιεργούμενων εκτάσεων και των κακοποιών που λυμαίνονται την περιοχή.

Φώτο σχόλιο από kalami.net:




==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.