Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμητρα Λιάνη: Ο Γιώργος Παπανδρέου πρόδωσε την Ελλάδα! "Όσο_κι_αν_θέλουν_να_με_συνθλίψουν, είμαι και εγώ μια Παπανδρέου"

Για προδοσία κατά της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο η πάλαι ποτέ ισχυρή κυρία του Μαξίμου, σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.
 Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε τον κόσμο στην Ελλάδα στα όρια της εξαθλίωσης, έφερε την φτώχια στην Ελλάδα και καθήλωσε και υποδούλωσε τον λαό με στόχο να γίνει η Ελλάδα ένα πειραματόζωο, μια εξαθλιωμένη χώρα για να κτυπηθεί η γλώσσα της, η ιστορία της, ο Ελληνισμός σαν ιδέα και να επέλθει ο αφελληνισμός.
 Όπως είπε ανέμενε αυτό το αποτέλεσμα από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία ο Γιώργος Παπανδρέου και περίμενε την διάλυση του ΠΑΣΟΚ.
 “Όσο κι αν η οικογένεια Παπανδρέου θέλησε να με συντρίψει και να με συνθλίψει, ας μην ξεχνούμε ότι είμαι και εγώ μια Παπανδρέου”, σημείωσε.
 Η κα Παπανδρέου μιλώντας στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, μίλησε για όλους και για όλα, κυρίως όμως άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε έξω από τα δόντια για τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, γιου του συζύγου της, Ανδρέα Παπανδρέου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.