Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Πάμε σε εκλογές! Δηλώσεις Σαμαρά… Το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές με τη ΝΔ! Δεν εξηγείται αλλιώς…(ΒΙΝΤΕΟ)


Έχουν πολύ χιούμορ εκεί στο piazzadelpopolo, αναδημοσιεύουμε δύο αναρτήσεις σε μία με, ενιαίο τίτλο και ο νοών νοείτω:

1. Το λέει ξεκάθαρα ο «πατριώτης» Πρωθυπουργό μας Αντώνης Σαμαράς. Πάμε σε εκλογές μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.



από 
Το λέει ξεκάθαρα ο «πατριώτης» Πρωθυπουργό μας Αντώνης Σαμαράς. Πάμε σε εκλογές μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

2. Μετά τον Θεόδωρο Πάγκαλο που προέτρεψε «να πάμε όλοι με τον Σαμαρά» και τον Ανδρέα Λοβέρδο που δήλωσε ότι με τις ενέργειες του Πρωθυπουργού η Ελλάδα βγήκε επιτέλους από την απομόνωση, άλλο ένα κρούσμα «φιλο-σαμαρισμού» ανέκυψε στο ΠΑΣΟΚ, αυτού του Νίκου Σηφουνάκη!

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός, ερωτηθείς στον ALPHA 9,89 πώς κρίνει το έργο του Πρωθυπουργού δεν έκρυψε το θαυμασμό του. «Κανείς δεν περίμενε ότι ο Σαμαράς θα προχωρούσε έτσι. Πρέπει να πάει καλά. Είναι ηρωικός ο χειρισμός με την Τρόικα, που πρώτος χρεώνεται ο Σαμαράς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σηφουνάκης.
Στο Μέγαρο Μαξίμου σταυροκοπιούνται για το πόσους θαυμαστές μετράει επιτέλους ο Πρωθυπουργός στην Ιπποκράτους και εύχονται να υπήρχαν και στελέχη της ΝΔ που να έπλεκαν δημόσια το εγκώμιο του κ. Σαμαρά!

3. Προσθέσαμε και μία τρίτη... έχει και αυτή την σημειολογία της:
Αυτό είναι μεταγραφή!!! Ο «πατριώτης» Βασίλης Λεβέντης στη ΝΔ


Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία όλο το Σαββατοκύριακο με τα σενάρια διεύρυνσης της ΝΔ. Παντού ακουγόταν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα ακολουθήσει το παράδειγμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και θα ανοίξει το κόμμα σε κεντρώες δυνάμεις, όπως έκανε το 1977 με την ΕΔΗΚ στη ΝΔ, ενισχύοντας την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία.

Αναλόγως αναμένεται να ενεργήσει και ο Αντώνης Σαμαράς, που ήδη έκανε την πρώτη κίνηση ματ!!! Επικοινώνησε προσωπικά με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του ζήτησε να προσχωρήσει στη ΝΔ.
Κολακευμένος ο πρόεδρος είπε το «ναι», θέτοντας ωστόσο έναν όρο: Την επαναλειτουργία του θρυλικού καναλιού 67, με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα στη συχνότητα του Alter! «Το κόστος θα το καλύψω εγώ», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, ανακουφίζοντας τον πρωθυπουργό που ανέμενε αντιδράσεις εκ μέρους της τρόϊκας.

Σχόλια; Νομίζετε ότι χρειάζονται; 
Το θέμα μας θα είναι κάποια... εάν  από αυτά κάποια να επαληθευθούν... πλάκα - πλάκα!!!

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.