Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Με την σημερινή ψηφοφορία δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος [Μίλησε για πολιτικούς απατεώνες - Σαμαρά Βενιζέλο και Σία]

Από τις 23 Αυγούστου του 2012 το παρακάτω video:

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για τους πολιτικούς απατεώνες που υπάρχει το youtube ακραιφνής μάρτυρας που μας βοηθά να τηρούμε οπτικοακουστικά τεκμήρια.
Η Σημερινή ψηφοφορία θα μείνει για μια εισέτι φορά μία ακόμη σκοτεινή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας, που έχει να κάνει με την ατιμωρησία και την διαπλοκή των πολιτικών.
Ο Πάνος καμμένος είναι σήμερα ίσως η μόνη έγκυρη φωνή που μπορεί να εμπιστευθεί ο έλληνας πολίτης, για να δικαιωθούν οι προσδοκίες του, μετά την τρικομματική εταιρική κυβέρνηση και την διστακτηκότητα και Ελλειψη Αυτοπεποίθησης να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΚΕ - Χρυσή Αυγή είναι στο πάγκο).

Νάσος

ΥΣ: Αξιοσημείωτο είναι το "μπλοκάρισμα" των "παπαγάλων δημοσιογραφίσκων"!!!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.