Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Αδίστακτη η νεοφιλελεύθερη πολιτική των "στουρναριών"... ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό τους

Όπως γράφει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" για ένα χρέος 5000 ευρώ λίγο έλειψε να κρατήσει καθηλωμένο στη Γερμανία το κυβερνητικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Αντώνη Σαμαρά και την ελληνική αποστολή. Το απρόοπτο προέκυψε κατά τη διαδικασία ανεφοδιασμού με καύσιμα για το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία “η προμηθεύτρια εταιρεία αρνήθηκε να εξυπηρετήσει, επικαλούμενη ότι υπάρχει ένα ανεξόφλητο χρέος. Οι πληροφορίες της εφημερίδα αναφέρουν ότι το κονδύλι ήταν διαθέσιμο, ωστόσο η πληρωμή φέρεται ότι είχε «μπλοκάρει» κατά τον έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Τώρα εμείς θα γίνουμε κακοί, εάν επικαλεστούμε το "βοά η πιάτσα" του Βενιζέλου, εάν πούμε ότι ακούσαμε ότι του εισηγήθηκε να  χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ και ότι την άλλη φορά θα τον αφήσει αμανάτι στο αεροδρόμιο; (αλλά δεν το λέμε... γιατί η πιάτσα λέει ακόμη χειρότερα)

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.