Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΗΟΤ DOC: Χουντικός και καταδικασμένος, διευθυντής της ΝΔ

Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός. 
Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών. 
Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων.
 
Δεν είναι μόνο η ακροδεξιά ομάδα υπό την ηγεσία του συμβούλου Αντώνη Σαμαρά, Φαύλου Κρανιδιώτη ,που έχει εγκατασταθεί στην Νέα Δημοκρατία και χαράζει την  εμφυλιοπολεμική  γραμμή του σκοταδισμού και του μίσους απέναντι στην δημοκρατικούς αγώνες και την ιστορική μνήμη του τόπου μας.
Δεν είναι μόνο η κοινή δράση  της  Ελληνικής  Αστυνομίας με την παρακρατική συμμορία της Χρυσής Αυγής κάτω από την ευθύνη και την επίβλεψη του υπουργού «Προστασίας του Πολίτη» Ν. Δένδια, που δεν υπολείπεται σε ακροδεξιό λόγο και έργο. Η Νέα δημοκρατία όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κώστας  Βαξεβάνης στο  νέο τεύχος του περιοδικού HOT DOC που κυκλοφορεί σήμερα προσέλαβε στέλεχος της χούντας σε διευθυντική θέση μέσα  στο κόμμα της.
Σε άρθρο λοιπόν με τίτλο «Χουντικός και καταδικασμένος ο διευθυντής της ΝΔ» και πρωτοσέλιδο τίτλο στο περιοδικό : «Ένας χουντικός να την διοικεί» το δημοσίευμα λέει πως:
Ο διευθυντής του γραμματέα του κόμματος Μ. Καλογιάννη ,Ηλίας  Φιλιππακόπουλος που διορίστηκε πρόσφατα στη  θέση αυτή από τον Αντώνη Σαμαρά  είναι Χουντικός με ενεργό ρόλο ενάντια στους φοιτητές του πολυτεχνείου της εποχή την επταετίας.
Για του λόγου το αληθές  το περιοδικό δημοσιεύει πληθώρα επιστολών που ο Φιλιππούπολης συγχαίρει τον Δικτάτορα Παπαδόπουλο για την «Εθνοσωτήριο Επανάσταση» και το έργο του .  Και όταν ακόμη η Ελλάδα διώκονταν  από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγο της δικτατορίας αυτός συγχαίρει τον Παπαδόπουλο για την σύγκρουσή  του με τους «βαρβάρους»
Και συνεχίζει το δημοσίευμα:.
Ο άνθρωπος αυτός έχει οριστεί από τον Σαμαρά για την διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της Ελλάδας την οποία επαγγέλλεται και βέβαια της Δημοκρατίας.
Όπως αποκαλύπτει επίσης το περιοδικό, ο Φιλιππακόπουλος έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους συνδικαλιστές της ΝΔ στο παρελθόν και καταδικάστηκε πρόσφατα (πρωτόδικα) σε ένα χρόνο φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Παρά την προϊστορία του, ο Φιλιππακόπουλος παραμένει σημαντικό στέλεχος ενός κόμματος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. ...
Αν η επίθεση με πυροβολισμούς στην ταμπέλα της ΝΔ στη Συγγρού είναι χτύπημα στη Δημοκρατία (που είναι) τότε το να βρίσκεται πίσω από την ταμπέλα ένας Χουντικός και να διοικεί ένα δημοκρατικό κόμμα, τι είναι;
Τώρα όσο για την Ν.Δ φανταζόμαστε ότι θα μιλήσει και πάλι για όλες τις δυνάμεις εκείνες που υποθάλπουν «κουκουλοφόρους» και «τρομοκράτες» και που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της χώρας ,απο το δρόμο που την οδηγεί ο Αντώνης Σαμαράς, οι συυμβουλοί του και οι κυβερνητικοί συνεταίροι του.

Όσο για τον γνωστό και μάχιμο  δημοσιογράφο ευχόμαστε να μην ξαναζήσει εμπειρίες σαν εκείνες που έζησε πριν μερικό καιρό στην αυλή του σπιτιού του από κάποιους απρόσκλητους «φιλικούς»  επισκέπτες. 
Διαβάστε στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στα περίπτερα και το ίντερνετ.
- Χουντικός και καταδικασμένος, διευθυντής της ΝΔ. Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών. Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων.
- Όταν η "Ελληνικός Χρυσός" γέμισε τη ζωή τους με Σκουριές. Ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά και οικονομικά εγκλήματα που έδωσαν άλλοθι στην τρομοκρατία της κρατικής υποκρισίας.
- Λύνει τη σιωπή του ο δημοσιογράφος-φάντασμα που διεισδύει σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Ο ισπανός δημοσιογράφος-φάντασμα Αντόνιο Σάλας υποδύεται ρόλους προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ που δε βασίζονται σε πληροφορίες άλλων, αλλά σε αυτές που έχει συλλέξει ο ίδιος, διεισδύοντας σε τρομοκρατικές οργανώσεις ανά τον πλανήτη.
- Φώσφορος στα ψάρια, φορμόλη στον Πόρο. Έξω από το Λύκειο Πόρου οι κάτοικοι βρίσκουν στοιβαγμένα δύο μεγάλα τελάρα με 64 γεμάτα δοχεία των τριάντα κιλών το καθένα. Είναι αδιαφανή και πάνω τους υπάρχουν 3 επιγραφές: «ΤΟΞΙΚΟ», «ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ», «ΦΟΡΜΟΛΗ».
- Η Φωτεινή Πιπιλή και το αυθαίρετο. Τι αποκαλύπτει η έκθεση αυτοψίας των υπαλλήλων Πολεοδομίας Ζαχάρως στην οικία της βουλευτή;
- Ο υπουργός που ξέθαψε και δώρισε το χρυσό της Χαλκιδικής. Ποιες είναι οι άγνωστες πτυχές της ζωής του κυρίου Πάχτα;
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.