Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μα πόσο μαλθακός θα γίνει ακόμη ρε Αντώνη; - ΚѠλ⓪τούμπ€ς πολιτικών

Σχετικό: ΚѠλ⓪τούμπ€ς πολιτικών


Μετά τα παραπάνω ανέξοδα λόγια εξαπατήθηκε ο έλληνας ψηφοφόρος και του έδωσε την πλειοψηφία για κυβέρνηση συνεργασίας. Μέχρι εδώ όλα καλά και οι ίδιοι άνθρωποι θα κληθούν και πάλι να τον ανταμείψουν όπως του αξίζει.
Στη συνέχεια είδαμε το "ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα":
"Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης υπό τον Αντώνη Σαμαρά".
Η κυβέρνηση απαρτίζεται από 39 μέλη, 37 άνδρες και δύο γυναίκες. Από αυτούς οι 25 είναι βουλευτές της Ν.Δ., ενώ οι υπόλοιποι 14, εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα. Από αυτούς, οι 13 είχαν προηγούμενη κυβερνητική θητεία, ενώ οι υπόλοιποι 26 ορκίζονται για πρώτη φορά.

Δείτε το παρακάτω ΦΕΚ και θα καταλάβετε το ποιόν των ανθρώπων της κολοτούμπας:




Η πολιτική ανεπάρκεια δεν είναι θέμα αριθμού προσώπων ή ποσότητας ανθρώπινου δυναμικού σε υπουργικούς θώκους και σε πληθώρα κολλητών και φίλων σε θέσεις συμβούλων, αλλά ποιότητας και αξιοπιστίας σε πολιτικές θέσεις και πράξεις.

Νάσος


ΥΣ: Τώρα δε θα ασχοληθούμε με τα ταγεράκια και τα κουστουμάκια που κάποιοι ονειρευονται να ράψουν για τις νέες θέσεις... μιας και η περίοδος αυτή έχει φθάσει σε τέλμα και το τέλος της προδοτικής τρικομματικής διακυβέρνησης είναι θέμα χρόνου.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.