Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Γιά...''προσευχές'' και...''τρισάγια'' ήρθε στις ΗΠΑ ο Ιερώνυμος; Γιατί τον διασύρει η Αρχιεπισκοπή ''Αμερικής'';

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και μισής Ελλάδας Ιερώνυμος Β', στις ΗΠΑ
Μετά 50+ χρόνια ήρθε αρχιεπίσκοπος Ελλάδας στις ΗΠΑ. Και αντί να αφιερώσει τον χρόνο του γιά επαφές με την Ομογένεια ειδικά, αναλώνεται σε ''τρισάγια'', ''προσευχές'' και ''λειτουργίες''. Γιατί η ''εκκλησιαστιική μαφία'' του οικουμ. Πατριαρχείου -που είναι το ''αφεντικό'' της Αρχιεπισκοπής ''Αμερικής''- κράτησε εγκλωβισμένο τον Ιερώνυμο στις ΗΠΑ; Φοβήθηκαν κάτι;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Νέας Υόρκης (''Αμερικής''), ο Ιερώνυμος Β', στις 18 Μαίου ανακηρύχτηκε ''επίτιμος διδάκτορας Θεολογίας'' στην ''Θεολογική Σχολή Βοστώνης''. Παραυρέθηκε και σε επίσημο δείπνο, ενώ την επομένη, μαζί με τον ''Αμερικής'' Δημήτριο, επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη. Να σημειώσουμε ότι στον προκάτοχό του, μακαριστό Χριστόδουλο, το οικουμενικό Πατριαρχείο, που είναι το αφεντικό της εταιρίας-επιχείρησης ''ελληνική ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', ουσιαστικά είχε ''απαγορεύσει'' μετάβασή του στις ΗΠΑ και τον ''υποβάθμισε'' όταν ήρθε γιά την κηδεία του μακαριστού (Aμερικής) Ιάκωβου. Βλέπετε, ο Χριστόδουλος, δεν ήταν ''δουλοπρεπής καραγκιόζης''... Σημ.: Ο Ιερώνυμος Β' αποκαλείται και ''αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδος''. Αυτό είναι ψευδές, αφού οι ''νέες χώρες'', (δηλ. η μισή Ελλάδα) ''ανήκουν'' στο oικουμ. Πατριαρχείο.

Επικοινωνιακά πονηρά ''κόλπα'' της Αρχιεπισκοπής ''Αμερικής''
Στέλνουν -ως Αρχιεπισκοπή- στα ελληνόφωνα ΜΜΕ ανακοινώσεις Τύπου σχετικές με την επίσκεψη του Ιερώνυμου στις ΗΠΑ. 'Εχουν και ''λινκ'' με φωτογραφίες. Αλλά... Τις φωτογραφίες μπορούν τα ΜΜΕ μόνο να τις... βλέπουν (όπως χαραχτηριστικά αναφέρεται: ''Φωτογραφίες από την επίσκεψη μπορείτε να βλέπετε στη σελίδα...''. 'Οχι να τις δημοσιεύσουν, επειδή αναγράφεται ότι ''ιδιοκτήτης'' είναι ο επί των Επικοινωνιών Στ. Παπαγερμανός και ''κοπυράϊτ'' έχει ο φωτογράφος της Αρχιεπισκοπής, Δ. Πανάγος. Δηλαδή, αν ένα ΜΜΕ θέλει να δημοσιεύσει φωτογραφίες, χρειάζεται άδεια και πιθανά να πληρώσει γιά αυτές. H Aρχιεπισκοπή είναι ''ΜΗ κερδοσκοπική επιχείρηση ΗΠΑ'', αλλά οι άνθρωποί της έχουν ''ξεφύγει''.
http://www.kalami.net/

Σχετικό: Ιερώνυμος: Θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.