Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μετά αναρωτιόμαστε, γιατί η Ελλάδα ΔΕΝ έχει εξωτερική πολιτική και κάνει σπασμωδικές κινήσεις...

(πρέσβης) Χαλαστάνης ή Χαλ(ι)αΣτάνης (τα χάλια της στάνης) 
από kalami.net
Ο ''μεγάλο''-πρέσβης, σύνδεσε το όνομά του με δύο μεγάλα σκάνδαλα:
Λίστα Λαγκάρντ και φυγή Καραβέλα της Siemens. 'Ανθρωπος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν, φυσικό και επόμενο να συγκαλύπτει σκάνδαλα. Αλλά πόσοι χάλια είναι στην στάνη των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, που μετάτρεψαν σε... στάνη τους το υπουργείο, γιά βόλεμα ημετέρων, διάλυση του διπλωματικού σώματος, σκάνδαλα με τα μυστικά κονδύλια κ.ά.;
Αβραμόπουλος, Παπανδρέου, Μπακογιάννη και λοιποί, ελάχιστα ενδιαφέρθηκαν γιά την εξωτερική πολιτική, γιά το συμφέρον της χώρας. Απλά χρησιμοποίησαν το υπουργείο ως στάνη τους, γιά προσωπικές δημόσιες σχέσεις, βόλεμα ημετέρων πρέσβεων, τακτοποίηση ανθρώπων τους με τα μυστικά κονδύλια.
Χώρια η σπατάλη γιά Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).
Μετά αναρωτιόμαστε, γιατί η Ελλάδα ΔΕΝ έχει εξωτερική πολιτική και απλά κάνει σπασμωδικές κινήσεις, γιατί οι ημιδιαλυμένες πρεσβείες μας στο εξωτερικό -στις οποίες ηγούνται ''ημέτεροι'' αλλά άχρηστοι- είναι ανίκανες να κάνουν έστω τα ουσιώδη γιά την προβολή της χώρας.
Eυτυχώς γιά την Ομογένεια, ο υπουργός δεν θα έχει επαφές μαζί της (ούτε αυτή θέλει μαζί του)
Υποδοχή ''πρωθυπουργού'' ετοιμάζουν γιά τον υπουργό Εξωτερικών κι επίδοξο ''δελφίνο'' Δημ. Αβρααμόπουλο στο συνέδριο του American Jewish Committee (AJC).
Ο υπουργός θα αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος, μετά την ''κλωτσιά'' που έφαγε από τον Ομπάμα, δεν θα παραυρεθεί στο Συνέδριο της κάποτε δυνατής λομπίστικης Οργάνωσης των Αμερικανών- Ισραηλινών.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.