Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Θεία Δίκη: Εκτός Βουλής Βενιζέλος και Κουβέλης, στις επόμενες εκλογές;... Σαμαράς στα αζήτητα!

«Καταλληλότερος» -σ΄ αυτή τη γελοία μέτρηση- πάλι ο Αρχι-Δωσίλογος γερμανοτσολιάς...
Οι δημοσκόποι (διαφημιστές του κώλου) με τις αλχημείες που κάνουν δεν μπορούν πλέον
να γίνουν πιστευτοί ακόμη κι αν υποστηρίζουν ότι καταγράφουν τάσεις και το κλίμα της στιγμής
που γίνεται η δημοσκόπηση... Εκτός Βουλής Βενιζέλος και Κουβέλης, στις επόμενες εκλογές;
από "σίβυλλα"
Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ (4,8%), έβδομη η ΔΗΜΑΡ (4,0%)...
Αν η δημοσκόπηση της Marc δεν είναι πειραγμένη, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ στις επόμενες εκλογές είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός Βουλής.
Η συγκατοίκηση στην κυβέρνηση με τον Σαμαρά δείχνει, να έχει καταστρέψει το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη.
Κατ΄ άλλα, η...
ΝΔ είναι μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ λιγότερο από μια μονάδα (0,9%), η Χρυσή Αυγή σταθερά τρίτο κόμμα, τέταρτος ο Καμμένος έχοντας πίσω του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ.
«Καταλληλότερος» -σ΄ αυτή τη γελοία μέτρηση- πάλι ο Σαμαράς με 46,4% έναντι 29,4% του Τσίπρα.
Το κόμμα του Λοβέρδου 1 και κάτι...
Από nonews-NEWS
Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ...κάτω από 5% ...δίνουν "μπόνους" 0.9% στη ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ
Εξαφανίζουν και δημοσκοπικά τα εξαπτέρυγα ...της συγκυβέρνησης (ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ) ...και προσπαθούν να ισχυροποιήσουν το προφίλ του Σαμαρά ...ως καταλληλότερου από τον Τσίπρα ...και τσιμπάνε λίγο το ποσοστό της ΝΔ
Πατώνει το ΠΑΣΟΚ ...και αυτοί αλλού αρμενίζουν στην Ιπποκράτους .. Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι βασικός αντίπαλος της ΝΔ και παρ ότι  σε νέα δημοσκόπηση της Μarc για τον ΑLPHA TV  εμφανίζεται η ΝΔ να έχει προβάδισμα 0,9% από την αριστερά που παγιώνεται  πλέον ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση και το μνημόνιο  Δείτε θέμα:
Η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 21,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, η Χρυσή Αυγή 9,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,6%, το ΠΑΣΟΚ 4,8%, το ΚΚΕ 4,5%, η ΔΗΜΑΡ 4%, ενώ στη δημοσκόπηση κατεγράφησαν και η «Νέα Ελπίδα» του Ανδρέα Λοβέρδου που συγκέντρωσε 1,6% και το «Σχέδιο Β’» του Αλέκου Αλαβάνου με 1,5%.
Στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα συγκέντρωσαν: ΝΔ 27,3%, ΣΥΡΙΖΑ 26,1%, Χρυσή Αυγή 11,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,1%, ΠΑΣΟΚ 6%, ΚΚΕ 5,7%, ΔΗΜΑΡ 5% και Νέα Ελλάδα 2%, Σχέδιο Β’ 1,9%.
Πηγή enikos.gr

Σχόλιο Γρέκι: Το έχουμε ξαναγράψει ότι οι δημοσκόποι με τις αλχημείες που κάνουν δεν μπορούν πλέον να γίνουν πιστευτοί ακόμη κι αν υποστηρίζουν ότι καταγράφουν τάσεις και το κλίμα της στιγμής που γίνεται η δημοσκόπηση. 
Η στατιστική, για όσους γνωρίζουν είναι μια επιστήμη που μπορεί να κάνει ακριβείς και ασφαλείς προβλέψεις αρκεί οι δημοσκόποι να μην εξυπηρετούν συμφέρονται και να μην είναι κατευθυνόμενοι και γι αυτό σχεδόν πάντα πέφτουν έξω από τα όρια του στατιστικού λάθους. 
Εμείς πάντως πλέον δεν τους πιστεύουμε και αποφεύγουμε να τις δημοσιοποιούμε δημοσκοπήσεις επειδή θεωρούμε ότι δεν είναι αντικειμενικές πόσο μάλλον όταν δεν γίνεται αναφορά και δεν δημοσιοποιούνται τα διαστήματα εμπιστοσύνης, τα περιθώρια στατιστικού λάθους και το δείγμα είναι μικρό.

Γνώμη μας είναι ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης και οι επιτήδειοι «επιστήμονες» επιμελώς τα αποκρύβουν. 
Μέσω "Το Γρέκι"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.