Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Παιδιά, δεν είναι πλάκα...αυτός είναι ο νέος Υπουργός Υγείας! - ¨Ενα μικρό αφιέρωμα στον μπουμπούκο μας και προσπαθείστε να μην αρρωσταίνετε απο εδώ και στο εξης - Παρακαλούμε έναν ειδικό από το υπουργείο του να τον δει


 Άδωνις, "Να παρέμβει εισαγγελέας για τον Καμμένο"... για το ίδιον παρακαλούμε εμείς για έναν ειδικό από το υπουργείο του!!!
Με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύει νέα επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, με τον οποίο έχει σταθερή κόντρα, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι έρχεται νέο Μνημόνιο και “κούρεμα” καταθέσεων για την Ελλάδα.

“Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να κατηγορηθεί από κάποιον Εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για πρόκληση πανικού στον κόσμο εις βάρος της εθνικής προσπάθειας.

Όταν κάνουμε μια προσπάθεια να επιστρέψουν οι καταθέσεις στη χώρα και έχουμε κάνει όλον τον κόπο της ανακεφαλαιοποίησης, όποιος προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις αντιστρατεύεται αυτή την προσπάθεια, και εξυπηρετεί κρυφή ατζέντα που δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα”, σημείωσε με έμφαση ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με τη συνέντευξή του στη “Real News”.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι δεν θα...
υπάρξουν απολύσεις προσωπικού στον χώρο της Υγείας, ενώ σημειώνει με νόημα ότι θα αποτελούσε πολιτικό έγκλημα η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, πριν από το νέο “κούρεμα” του χρέους.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.