Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ο μεγαλύτερος ηγέτης όλων των εποχών

Σήμερα άκουσα πάλι ανθρώπους γύρω μου, μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι, να εκφράζουν τον φόβο τους για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επειδή άκουσαν πως ΔΕ θα εισπράξουν τις συντάξεις τους. Χθες ο Βενιζέλος έκανε μια χαρακτηριστική αναστροφή πολιτικής θέσης και δείχνει να μη θέλει κι αυτός εκλογές, με το πρόσχημα της πολιτικής ανισορροπίας που θα επικρατήσει. Καταλάβατε; Η Δημοκρατία είναι επικίνδυνη.

Το κακό ποιο είναι; Ότι δεν το λέω ειρωνικά, αλλά -έστω και λαϊκίστικα- το εννοώ απόλυτα. Έχουμε οδηγηθεί σε τέτοια κατάσταση (όσο φταίνε οι πολιτικοί, φταίμε κι εμείς), σε σημείο να καταστούν ασύμφορες για τον τόπο οι εκλογές, διότι θα προκαλέσουν ξανά χάος, πολιτικό και κοινωνικό.

Ο Σαμαράς έχω την αίσθηση πως κάνει παιχνίδι πλέον μόνος του. Δεν ξέρω αν τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να επικρατήσει ή να κάνει μια ηρωική έξοδο, πάντως αυτή τη στιγμή δε βλέπω να έχει αντίπαλο στα μέτρα του.
 Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.