Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το ''Success Story'' ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον: Τα τρία... 8ρια και ο Σαμαράς: Η 8η επίσκεψη Ελληνόφωνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο, στις 8 / 8


Το ταξιδιωτικό ''αλαλούμ'' του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ
Ο πρωθυπουργός, έρχεται στην Ουάσιγκτον την Τρίτη (6 Αυγ. '13) το απόγευμα. Την επομένη, Τετάρτη (7 Αυγ.) πετά γιά Νέα Υόρκη, γιά δείπνο (με τους... ''επενδυτές'' του Ν. Μηταράκη, που ένα χρόνο ''παραμυθιάζουν'') και επιστρέφει στην Ουάσιγκτον το βράδυ της ίδιας ημέρας. Την επομένη (Πέμπτη 8 Αυγ.), η συνάντηση με τον πρόεδρο Ομπάμα στον Λευκό Οίκο (απόγευμα) και το ίδιο βράδυ (Πέμπτη) αναχώρηση του πρωθυπουργού πάλι γιά Νέα Υόρκη. Αναχώρηση, γιά επιστροφή Ελλάδα, από την Νέα Υόρκη, Σάββατο (10 Αυγ.) απόγευμα... (Σημ.: Το μεγάλο κόστος της αλόγιστης περιπλάνησης με το πρωθυπουργικό ''τζετ'', φυσικά, επιβαρύνει τα... υποζύγια).
Το ''Success Story'' ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον... (Αναλυτικά)
Τα παραμύθια με τους ''Ομογενείς ευεργέτες, μεγάλους επενδυτές''
Το καλοκαίρι 2012 (
22 Ιουλίου) πήγαν, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, στην Αθήνα, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και άλλους. Μεγάλη η δημοσιότητα στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπαν ΘΑ έδιναν και μερικά εκατομ. δολ. γιά τις ανάγκες του λαού, χώρια οι ''μεγάλες επενδύσεις''. Οι της περίφημης Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'', Λιβέρης, Κάλαμος, Κατσιματίδης και σία, συναντιούνται με υπουργούς όταν αυτοί επισκέπτονται τις ΗΠΑ. Γιά ένα χρόνο συνεχίζεται το ίδιο παραμύθι. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ είδε τίποτα από αυτούς, απλά επειδή είναι του ''πάρε'' και όχι του ''δώσε''. Και έτσι απλά, διαιωνίζεται το ίδιο παραμύθι γιά να δικαιολογούν οι σοβαροφανείς 'Ελληνες πολιτικοί, τα ταξιδάκια τους στις ΗΠΑ και γιά να πωλούν ελπίδα στον λαό. Η ουσία: Οι ''πολυεκατομμυριούχοι'' ΔΕΝ έχουν δώσει 1 ευρώ σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα.

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.