Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Δίωξη σε πράκτορες της ΕΥΠ που συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη [βίντεο]

Έναν πράκτορα και έναν συνεργάτη της ΕΥΠ εντόπισε η αστυνομική και εισαγγελική έρευνα στην υπόθεση των καταγγελιών...

που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για σχέδιο εξόντωσης, το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει άνθρωπος που συμμετείχε σε αυτό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του koutipandoras.gr, ο πράκτορας της ΕΥΠ Κ.Α. και ο συνεργαζόμενος με την Υπηρεσία Σ.Κ. ήταν πραγματικά οι άνθρωποι οι οποίοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν το σχέδιο συκοφάντησης, που μέσω πλαστών αποδείξεων εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη ως μισθοδοτούμενο από την ΕΥΠ. Την πλαστογράφηση είχε αναλάβει να κάνει μία γυναίκα, η οποία όμως αποκάλυψε τελικά το σχέδιο στο δημοσιογράφο, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στις αρμόδιες αρχές όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η μάρτυρας αποκάλυψε επίσης ότι η ίδια ομάδα είχε οργανώσει επιχείρηση συκοφάντησης της υπαλλήλου της τράπεζας Πειραιώς, Αγγελικής Αγούλου, η οποία είχε καταθέσει στον εισαγγελέα Πεπόνη στοιχεία που αφορούσαν σκάνδαλα της τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με το σχέδιο η ομάδα των παρακρατικών είχε αναλάβει τοποθετήσει ναρκωτικά σε καταστήματα της οικογένειας Αγούλου, προκειμένου να καταστεί αναξιόπιστη ως μάρτυρας στην έρευνα που διενεργούσε ο πρώην Οικονομικός εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ για την Τράπεζα Πειραιώς.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, οι συγκεκριμένοι πράκτορες της ΕΥΠ είχαν μεταβεί στη Ζάκυνθο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση και είχαν θέσει σε στενή παρακολούθηση την Α. Αγούλου.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει η μάρτυρας και μέλος της παρακρατικής ομάδας στο περιοδικό HOT DOC:

Δείτε την αποκαλυπτική μαρτυρία για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη. Όλες οι αποδείξεις με όλες τις λεπτομέρειες για το πως στήθηκε το σχέδιο εξόντωσής του αλλά και άλλων δημοσιογράφων αποτυπώνονται στο HOT DOC που κυκλοφορεί.

Η συνέντευξη της Μαρίας - A' μέρος


Η συνέντευξη της Μαρίας - Β' μέρος


Η συνέντευξη της Μαρίας - Γ' μέρος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.