Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

kalami.net USA: Συνάντηση Σαμαρά με τους kosher του American Jewish Committee και... ''άδειασμα'' στον Μπένυ από τον πρωθυπουργό...

 
''ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ'':

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ''Η Ελλάδα είναι η 30η οικονομική δύναμη στον κόσμο''

ΣΑΜΑΡΑΣ: ''Η Ελλάδα έχει ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση και εξελίσσεται σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας''
(Οι δηλώσεις τους έγιναν σε ''προεδροπαράγοντες της Ομογένειας'' στο γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, 24 και 29 Σεπ. '13 αντίστοιχα)

Την επόμενη ημέρα, 30 Σεπ., ο πρωθυπουργός δήλωσε στο American Jewish Committee (Νέα Υόρκη): ''Η κατάσταση στην Ελλάδα, συγκρίνεται μόνο με την κρίση στην Αμερική την δεκαετία του 1930''

Εκλογές στην Ελλάδα, μόλις μαζευτούν στη ''Νέα Δημοκρατία'' οι ψηφοφόροι της ''Χρυσής Αυγής''Η συνάντηση έγινε λίγο πριν το μεσημέρι, Δευτέρα 30 Σεπ. στη Νέα Υόρκη. Οι koshers ήταν πολύ ευχαριστημένοι, επειδή την ημέρα που αναχωρούσε ο κ. Σαμαράς για τις ΗΠΑ, έγιναν οι συλλήψεις της ηγεσίας της νεοφασιστικής- νεοναζιστικής ''Χρυσής Αυγής''. Του είχαν διαμηνύσει ότι χωρίς αυτές, συνάντηση μαζί τους, με Μπάϊντεν και συνεδρίαση, υπουργικό με υπουργικό στο Ισραήλ, δεν γίνεται. Ο κ. Σαμαράς τόνισε στους συνομιλητές του ότι ''οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, αλλά παρασυρμένοι από την κρίση''.
(Γιά τους πατραπληροφορούντες: Με τον πρωθυπουργό στην συνάντηση με AJC, δεν ήταν μαζί Μπαλτάκος, Χρύσανθος και Φαήλος. Oύτε τον τάϊσαν οκταπόδι, όπως διαδίδει κάποιος Μουρούτιος, επειδή αυτό μαζί με το χοιρινό, είναι απαγορευμένα από την εβραϊκή θρησκεία).
Ο πρωθυπουργός ''άδειασε'' τον Μπένυ
που λίγες ημέρες πριν είχε πει (στο ελληνικό γεν. προξενείο Νέας Υόρκης, 24 Σεπ.) ότι ''η Ελλάδα είναι η 30η οικονομική δύναμη στον πλανήτη'' και στον ΟΗΕ (28 Σεπ.), ότι ''η Ελλάδα παρουσίασε εφέτος πρωτογενές πλεόνασμα 5% του ΑΕΠ, το μεγαλύτερο στην Ευρωζώνη''. Το ''άδειασμα'' στον Μπένυ, σύμφωνα με αυτά που είπε ο κ. Σαμαράς στους kosher: «Η χώρα περνά μακρά κρίση για 6η συνεχή χρονιά. Το ΑΕΠ της έχει μειωθεί κατά 25%, η ανεργία έχει φθάσει στο 27% και στους νέους το 60%, οι πολίτες έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται κατά 40%. Η κατάσταση συγκρίνεται μόνο με την κρίση στην Αμερική την δεκαετία του 1930. Οι 'Eλληνες, έδειξαν υπομονή και αποφασιστικότητα και η χώρα βγαίνει βήμα-βήμα από την κρίση».
Οι koshers έκαναν δώρο στον 'Ελληνα πρωθυπουργό βίντεος με τους κωμικούς ''χοντρός και λιγνός''. ...


Ο πρωθυπουργός μετά τον εκκλησιασμό στον Αγ. Νικόλαο Φλάσιγκ, Νέας Υόρκης (Κυριακή 29 Σεπ.):
«...Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα... Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ηττάται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη...»
Στο γενικό Προξενείο, σε συνάντηση με Oμογενείς προεδροπαράγοντες, τόνισε:
«...Η χώρα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας, είναι απαραίτητο για να επιζήσουμε σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο Σας καλώ να έρθετε μόνοι σας και να δείτε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει... Eλάτε να επενδύσετε»




Η Ομογένεια είναι αγανακτισμένη με την κυβέρνηση Σαμαρά, επειδή:
- Την κοροϊδεύει συστηματικά, την διπλοφορολογεί βάναυσα και τις αρπάζει τις περιουσίες στην Ελλάδα.
- Την ταλαιπωρεί υπερβολικά με το άθλιο γραφειοκρατικό σύστημα των αγενέστατων Δημόσιων Υπηρεσιών.
- Συλλαμβάνει ανυποψίαστους Ομογενείς, ως... φοροφυγάδες όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο.
- EΞΑΠΑΤΑ συνειδητά και συστηματικά τον εξαθλιούμενο λαό στην Ελλάδα, με δήθεν επενδύσεις από ''παπατζήδες'' πλούσιους Ομογενείς.
- Δεν κάνει τίποτα γιά τις ''μίζες'' σε υφυπουργούς, βουλευτές και λοιπούς στην Ελλάδα, από τα κονδύλια γιά την μεγάλη απάτη, το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ) 1996-2011 στο όνομα της Ομογένειας, αφήνοντας την ''ρετσινιά'' στoν απόδημο Ελληνισμό.
(Στην κυβέρνηση ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν ότι ο απόδημος Ελληνισμός ΒΡΑΖΕΙ από αγανάκτηση)
* Ακούστε τι έλεγε ο πρωθυπουργός πριν μήνες και βγάλτε συμπέρασμα.

Το... ''επενδυτικό σαφάρι'' Σαμαρά στις ΗΠΑ και η... όραση
Γιά ''επενδυτικό σαφάρι'' γράφουν τα ''παπαγαλάκια'' στην Ελλάδα. Και το απλό ερώτημα: Από σκόπευση, πως πάει ο πρωθυπουργός; Γιατί ''σαφάρι'' προϋποθέτει και άριστη... όραση, που δεν έχει. Δηλ. να ξεχωρίζει, ''σκοπεύοντας'', ένα βουβάλι από έναν... Μπένυ ή να ξεχωρίζει επενδυτές, από ''παπατζήδες''.


 Τα θετικά και τα αρνητικά της 2ης επίσκεψης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στις ΗΠΑ (Σεπτέμβριο 2013), αντικειμενικά και καθημερινά. 
Παράθεση γεγονότων
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.