Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

kalami.net: Γιά να εφαρμοστούν τα μνημόνια εξαθλίωσης του λαού και ξεπουλήματος της περιουσίας των πολιτών και της χώρας, χρειάζεται:


...ημιφασιστική αντιδημοκρατική κυβέρνηση αλα Σαμαρά-Βενιζέλου, με ''ναί-ναί-κους'' υποτακτικούς βουλευτές-ανθρωπάκια, με απαξιωμένη Βουλή, με εξαγορασμένα ΜΜΕ, με διεφθαρμένη Δικαιοσύνη και με έναν θλιβερό πρόεδρο Δημοκρατίας να υπογράφει ''διατάγματα''.

Οι συγκυβερνώντες διαπλεκόμενοι ''μνημονιακοί'' τυχοδιώκτες, με τα βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια γιά να παραμείνουν στην εξουσία και στην ατιμωρησία, οδηγούν την πατρίδα μας σε αποσταθεροποίηση-εμφύλιο. Βάζουν το πολιτικό τους συμφέρον, υπεράνω αυτού της χώρας.

Eίναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι ακροδεξιοί ή εθνικιστές;

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αισχρή προπαγάνδα ΜΜΕ κατευθύνεται από ακροδεξιούς μέσα από το ''Μέγαρο Μαξίμου'';

Παίζει με την Δημοκρατία στην Ελλάδα, ο εξουσιομανής κρυφο-ακροδεξιός πρωθυπουργός Σαμαράς

Αν θέλει να τσακίσει την φασιστική ακροδεξιά, ας αρχίσει από τα ''φασιστοειδή'' ακροδεξιά στοιχεία που μάζεψε στο ''Μαξίμου'' (Μπαλτάκο, Λαζαρίδη κ.ά.) και από τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο (τον ''τσεκουράτο'' ακροδεξιό Μ. Βορίδη).

Το βρώμικο παιχνίδι γνωστό: «Λαέ ξέχασε τα μνημόνια και την εξαθλίωσή σου, γιατί ''κινδυνεύει η Δημοκρατία'', από την ''Χρυσή Αυγή'', την οποία εξέθρεψαν τα μνημόνια και η διαφθορά-ατιμωρησία μας. Την χρησιμοποιούμε όμως γιά να παραμείνουμε στην εξουσία, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, έστω και αντιδημοκρατικό.

Αφού την θέσουμε εκτός νόμου, με ένταση-πόλωση, θα πάρουμε τους ψηφοφόρους της στην ''Νέα Δημοκρατία'', γιά να κερδίσουμε τις εκλογές.

Χρησιμοποιούμε την βία της Χ.Α. γιά να πούμε στους δανειστές ''κινδυνεύουμε από τα άκρα (σε αυτά βάζουμε εξεπίτηδες και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αφελείς να το χάψουν) όχι άλλα μέτρα, ώστε να παραμείνουμε ως δούλοι σας στην κυβέρνηση, γιά να μην μας κρεμάσει ο λαός'' και χάσετε τόκους και κεφάλαια που μας δανείσατε, αλλά και την ευκαιρία να αρπάξετε την δημόσια περιουσία».

Η ''Χρυσή Αυγή'' είναι η τελευταία ''εφεδρεία'' της σάπιας, διαπλεκόμενης-διεφθαρμένης συγκυβέρνησης.

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
'Ενα αποκαλυπτικό δημοσίευμα γιά να γνωρίζετε περί του κρυφο-ακροδεξιού πρωθυπουργού A. Σαμαρά, το ''πνευματικό παιδί'' του ακροδεξιού Ε. Αβέρωφ, αλλά και γιά τους στενούς συνεργάτες του, με την φασιστική νοοτροπία... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

Από τον Αβέρωφ στον Βορίδη, μέσω Σαμαρά: Η ακροδεξιά κλίκα της ΝΔ και το «Πολυτεχνείο»
1982, ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...  Ο Ευάγγελος Αβέρωφ και τα «παιδιά του»: Βασίλης Μιχαλολιάκος, (ξάδερφος του Νίκου της Χρυσής Αυγής), Σαμαράς, Αβέρωφ, Γεροντόπουλος, άγνωστος, άγνωστος, Αναγνωστάκος (με τα γένια), Μάνος Μανωλάκος και κάτω δεξιά από τον Αβέρωφ ο Χατζηνικολάου

'Ενταση, φόβος γιά εμφύλιο στην Ελλάδα, όπου υπολειτουργούν Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.
Ο κρυφο-ακροδεξιός τυχοδιώκτης πρωθυπουργεύων της Τρόϊκα (με ψέμματα), Αντώνης Σαμαράς, επιθυμεί ένταση-πόλωση και ''γάμο'' Δεξιάς-Ακροδεξιάς γιά να παραμείνει στην... εξουσία


Δείτε το βίντεο:
Παρακρατικοί κατά διαδηλωτών, με την ανοχή της αστυνομίας



Κράτος παρακράτος και Χ.A

Διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν τη δράση ομάδας αγνώστων εναντίον αντιφασιστών.
Με την κάλυψη της αστυνομίας ομάδες ατόμων με πολιτικά πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αντιφασιστών που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τις οργανωμένες ομάδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις βρήκαν καταφύγιο πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Αμέσως μετά άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των διαδηλωτών με εκτεταμένη χρήση χημικών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Επικεφαλής διμοιρίας ακούστηκε να φωνάζει «πιάστε κόσμο» ενώ μέλη των ΜΑΤ άρχισαν να χτυπούν ανεξέλεγκτα ακόμη και περαστικούς και τμήματα της πορείας που προσπαθούσαν να ανασυγκροτηθούν σε γύρω στενά.
 

Την ''Χρυσή Αυγή'' την ψηφίζει η πλειοψηφία της Αστυνομίας. Υπουργός Προ.Πο., ο μεγαλομασόνος Κερκυραίος.
Τα αποτελέσματα Μνημόνιων, διαφθοράς, διαπλοκής... Ηθικοί αυτουργοί Σαμαράς και Βενιζέλος:
'Αγρια δολοφονία με πολιτικά κίνητρα μέλους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην Αθήνα
Το θύμα (Παύλος Φύσσας), 34 χρονών, μαχαιρώθηκε στο Κερατσίνι. Δράστης, o ''χρυσαυγίτης'' Γιώργος Ρουπακιάς, 45 χρονών. Eίναι ''κοινό μυστικό'' ότι στελέχη της ξενόδουλης συγκυβέρνησης (υπουργοί) και στενοί συνεργάτες του εξουσιομανή πρωθυπουργεύοντα στο ''Μέγαρο Μαξίμου'', συνεργάζονται κρυφά με την ''Χρυσή Αυγή''. Στην Ελλάδα, παραδοσιακά, η Δεξιά έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με την ακροΔεξιά. Αλληλο- συμπληρώνονταν. Πάντα το παρακράτος ήταν ''παρακλάδι'' της Δεξιάς, έκανε τις βρωμοδουλειές της. Τεράστια και η ευθύνη των μνημονιακών ΜΜΕ, που ''γιά μιά χούφτα ευρώ'' εξαπατούν τον λαό και δημιουργούν πόλωση.


EKΔΗΛΩΘΗΚΕ: Δείτε-ακούστε σε εκπομπή του (μνημονιακού) Μega τον εθνικιστή-προβοκάτορα 
στενό συνεργάτη του ψεύτη, ''κρυφοακροδεξιού'' πρωθυπουργού, Xρύσανθο Λαζαρίδη και βγάλτε συμπεράσματα. ...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.