Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τάδε έφη ο "Τσοβόλα δώστα όλα": "Ούτε ένα ευρώ δεν έβαλε στην τσέπη ο Παπαγεωργόπουλος" [και αν ΝΑΙ να λογοδοτήσουν επιτέλους και αυτοί που τον καταδίκασαν... αν τελικά επικρατήσει ως τεκμήριο αθωότητας αυτό...]

Το άλλοτε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο της υπεράσπισης για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, δήλωσε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ότι ο πελάτης του, πρώην δήμαρχος της συμπρωτεύουσας δεν έχει καταχραστεί χρήματα, όπως τον κατηγορεί η Δικαιοσύνη.
Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι ο πρώην δήμαρχος έβαλε έστω κι ένα ευρώ στην τσέπη”, δήλωσε με νόημα στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να εξασφαλίσουν μια δήλωσή του ο Δημήτρης Τσοβόλας. (υστερόγραφα)

Μετά τους περίφημους και "αυτόκλητους" χειροκροτητές είδαμε και τον περιβόητο Τσοβόλα να υπερασπίζεται τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Βέβαια είναι προσωπικό του δικαίωμα να υπερασπίζεται όποιον θέλει, όπως και το ότι μπορεί να δούμε ότι θα βγει ως "λευκή περιστερά" ο Παπαγεωργόπουλος δεν θα μας ξενίσει... το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο και ας μας λένε για μαχαίρια και για κόκαλα που ποτέ δεν φθάνουν σε αυτά.
Η δικαιοσύνη μας "εκπλήσσει" τις περισσότερες φορές, ειδικά σε ανώτερο βαθμό ότι οι πρωτόδικοι "έκαμαν λάθος".
Βέβαια το ότι δεν λογοδοτούν στο λαό, για τις τυχόν λανθασμένες αποφάσεις του, πρέπει όταν κυριαρχήσει συνταγματικά αυτός ο προδομένος λαός να το επανεξετάσει σε νέα βάση, όπως και τις αθρόες αρχειοθετήσεις και τα καταγραφέντα αδικήματα, τα οποία και πάλι δεν έχουμε δει κανέναν να λογοδοτεί στο λαό ει μόνον σε ανωτέρους και την συνείδησή του, μία συνείδηση η οποία δεν μπορεί να αξιολογηθεί παρά μόνον από τους ίδιους...
Αυτό που πρέπει να μας μείνει προς το παρόν είναι οι "αυτόκλητοι" χειροκροτητές και η φωνή που τον εξισώνει με την δίκη του γέρου του Μωριά (πόσο έχουμε ξεπέσει τελικά):

Πριν από λίγο έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο πρώην δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος.

Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί εκεί τον υποδέχτηκε θερμά. Με χειροκροτήματα οι υποστηρικτές του ισοβίτη πρώην δημάρχου προσπάθησαν να του τονώσουν το ηθικό λίγο πριν την επανεξέταση της δίκης της υπεξαίρεσης.
Στο δικαστήριο έφτασε πριν από λίγο και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου, στενός φίλος και συγκατηγορούμενος του Β. Παπαγεωργόπουλου, ο Μ. Λεμούσιας(ΦΩΤΟ).


Νάσος,  με στοιχεία ρεπορτάζ από seleo
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.