Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ανάκληση αυτοδίκαιης αργίας, βάσει του άρθρου 16 του νέου Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013»,

Πειθαρχικό δημοσιών υπάλληλων.
Είναι δυνατή πλέον η ανάκληση της αυτοδίκαιης αργίας

Λευτεριά στους άδικα διωχθέντες Δημοσίους Υπαλλήλους!


Ανάκληση αυτοδίκαιης αργίας, βάσει του Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013».
Ο άδικα διωχθείς Δημόσιος Υπάλληλος, πρέπει να καταθέσει, εντός διμήνου από την επίδοση της Διαπιστωτικής Πράξης σε αυτοδίκαιη αργία, προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης Διαπιστωτικής Πράξης για αυτοδίκαιη αργία.
Ο Υπάλληλος μετά την προσφυγή του στο Διοικητικό Εφετείο, μπορεί να καταθέσει στον αρμόδιο για τον διορισμό του Υπουργό, αίτηση Ανάκλησης αυτοδίκαιης αργίας, βάσει του Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013», ότι συντρέχουν στο πρόσωπό του, σοβαροί οικονομικοί, κοινωνικοί ή οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας.
Μπορεί επίσης να επικαλεστεί το τεκμήριο αθωότητας.
Το αίτημα του υπαλλήλου διαβιβάζεται άμεσα στο πειθαρχικό συμβούλιο. Το εν λόγω συμβούλιο γνωμοδοτεί, σε κάθε περίπτωση υποβολής σχετικού αιτήματος, από τους κατά νόμο δικαιούμενους το αργότερο εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την περιέλευση σε αυτό του εν λόγω αιτήματος. Σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης της ως άνω προθεσμίας, το αρμόδιο όργανο έχει διακριτική ευχέρεια να αποφασίσει και χωρίς τη γνωμοδότηση. Δηλ. ο Αρμόδιος Υπουργός ακόμα και να μην γνωμοδοτήσει το Αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο έιναι στο χέρι του αν θέλει να διατάξει την άρση της αυτοδίκαιης αργίας, συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία. Μέχρι την τυχόν έκδοση απόφασης αναστολής της αργίας ο υπάλληλος παραμένει σε αργία.
Παράδειγμα παράλογης εφαρμογής του νόμου:
Οι καταχραστές δημοσίου χρήματος και οι έχοντες πλαστά πτυχία είναι δήθεν μόνο το 2,5% των διωχθέντων, ενώ θα έπρεπε να είναι το 50% των διωχθέντων ( - Υπεξαίρεση στην υπηρεσία (1,05%), - Υπεξαίρεση στην υπηρεσία (1,05%), Αντίθετα διώκονται ως έχοντες δήθεν, αναξιοπρεπή διαγωγή, ανάρμοστη συμπεριφορά (10,5%),
Στατιστική: Στην αναλυτική χαρτογράφηση όλων των εκκρεμών υποθέσεων, είτε σε ποινικό είτε σε πειθαρχικό επίπεδο, που αφορούν δημοσίους υπαλλήλους προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στόχος είναι, σύμφωνα με το υπουργείο, η δημόσια διοίκηση να έχει πλέον στη διάθεσή της έναν ισχυρό μηχανισμό εποπτείας και επιτάχυνσης των πειθαρχικών διαδικασιών.
Οι υπάλληλοι του Δημοσίου που τελούν υπό πειθαρχικό έλεγχο ανέρχονται σε 2.113, εκ των οποίων οι 1.141 υπάλληλοι ελέγχονται πειθαρχικά εξαιτίας άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος τους και οι 960 τελούν προσωρινά σε καθεστώς αυτοδίκαιης ή δυνητικής αργίας (έχουν προσωρινά απομακρυνθεί διοικητικά, καθώς η φύση των παραπτωμάτων τους εμπίπτει στο καθεστώς αυτοδίκαιης αργίας και εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσή τους από τη Δικαιοσύνη ή τα Πειθαρχικά Συμβούλια).
Οι περισσότερες εκκρεμείς υποθέσεις εντοπίζονται κυρίως στα υπουργεία (67,7%) και στους δήμους (20,75%), ενώ ακολουθούν οι περιφέρειες (8,07%) και οι αποκεντρωμένες διοικήσεις (2,26%).
Οι πειθαρχικές διώξεις έχουν ασκηθεί για:
- Παράβαση καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα ή παράβαση του υπαλληλικού καθήκοντος (21,7%),
- Αδικαιολόγητη απουσία και αποχή από την εκτέλεση των καθηκόντων (12,4%),
- Αμέλεια, ατελής ή μη έγκαιρη εκπλήρωση καθήκοντος (12,3%),
- Αναξιοπρεπή διαγωγή, ανάρμοστη συμπεριφορά (10,5%),
- Άρνηση ή παρέλκυση εκτέλεσης της υπηρεσίας (2,55%),
- Υπεξαίρεση στην υπηρεσία (1,05%),
- Ψευδή βεβαίωση, χρήση πλαστού εγγράφου (1%)
- Χρησιμοποίηση της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας προς ίδιον όφελος, αποδοχή υλικής ή οικονομικής εύνοιας (1%)
- Άσκηση κριτικής πράξεων προϊσταμένης αρχής (0,9%),
- Μη τήρηση ωραρίου εργασίας (0,45%)
Επίσης, ποσοστό 5% των πειθαρχικών διώξεων έχει καταγραφεί με την ένδειξη «χωρίς πληροφόρηση» ενώ το 30% με την ένδειξη «χωρίς σαφή χαρακτηρισμό».
226 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ως τον Σεπτέμβριο του 2013
Το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2012 ως τον Σεπτέμβριο του 2013 απολύθηκαν οριστικά για σοβαρούς ποινικούς και πειθαρχικούς λόγους 226 δημόσιοι υπάλληλοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί από τα Πειθαρχικά Συμβούλια (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμιο) 1.015 πειθαρχικές αποφάσεις, εκ των οποίων περίπου 500 είχαν εκδοθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013. Το αποτέλεσμα της καταγραφής κατέδειξε, σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι υπάρχει επιτάχυνση της πειθαρχικής διαδικασίας. Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αναλυτική χαρτογράφηση όλων των εκκρεμών υποθέσεων, είτε σε ποινικό, είτε σε πειθαρχικό επίπεδο, ενώ καθίσταται πλέον εφικτή η παρακολούθηση της εξέλιξής τους.
Παρόλα αυτά διώκονται μόνο οι άδικα διωχθέντες, ενώ οι καταχραστές δημοσίου χρήματος, οι έχοντες πλαστά πτυχία κλπ..μένουν στην και σήμερα ανέπαφοι.
Παραθέτουμε ένα παράδειγμα, που μπορεί να συμπληρώσει ένας δημόσιος υπάλληλος, με την βοήθεια δικηγόρου.
ΑΙΤΗΣΗ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣ  (ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)
ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς
1. Κύριο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
2. Υφυπουργό, Παιδείας και Θρησκευμάτων,
3.   Α΄ Πειθαρχικό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιος - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής  ( Τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι Αθήνα)
4. ΑΠΥΣΔΕ Συμβούλιο Πρωτοβάθμιος - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ( Τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι Αθήνα)
Κοιν. Πειθαρχικό Α΄ ΑΠΥΣΔΕ, ΠΥΣΔE Α΄ Αθήνας, Σχολικούς Συμβούλους, Κύριο Υπουργό, Υφυπουργό, Πίνακα αποδεκτών, Κοιν. Βουλευτές, ΜΜΕ Και όπου «δει κατά νόμον».
Θέμα: «Ακύρωση διαδικασίας ΕΔΕ και Ανάκληση αυτοδίκαιης αργίας, βάσει του Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013»
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με παράνομες διαδικασίες και χωρίς καν να απολογηθώ,  έχω τεθεί σε «αυτοδίκαιη αργία με την διαπιστωτική πράξη Φ.277/250/70559/Δ2/23-5-2013, διότι δήθεν έχω «αναξιοπρεπή, ή ανάρμοστη, ή ανάξια για υπάλληλο συμπεριφορά».
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
 Ήδη έχετε στείλει στο Α/ιμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αττικής Τμήμα Α΄, την Αίτηση αναστολής της Αυτοδίκαιης Αργίας μου, αρ. Πρωτ. Φ277/382/1075000/Δ2/2-8-2013, αλλά έως σήμερα βρίσκομαι σε αργία. Παρακαλώ να κάνετε χρήση του δικαιώματός σας για ανάκληση της αυτοδίκαιης αργίας,  βάσει του άρθρου 16 του νέου Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013», διότι συντρέχουν στο πρόσωπό μου,  σοβαροί οικονομικοί, κοινωνικοί ή οικογενειακοί λόγοι.
Έχω καταστραφεί οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, δεν έχω να πληρώσω τράπεζες και Δικηγόρους και διαλύθηκε η οικογένειά μου. Έχω διασυρθεί σε όλη την Αττική και έχω διαπομπευτεί σκοπίμως.
Αναστολή της αργίας
   1. Η παρ. 3 του άρθρου 103 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), όπως αντικαταστάθηκε με την περίπτωση 3 της υποπαραγράφου Ζ.3 του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 λήγει μετά τη φράση «αντίστοιχης διαπιστωτικής πράξης» και προστίθεται παράγραφος 4 ως εξής:
   «4. Εφόσον έχει επιβληθεί αυτοδίκαιη αργία στις περιπτώσεις β', γ', δ' και ε' της παραγράφου 1, η οποία δεν έχει αρθεί σύμφωνα με την παράγραφο 2 και δεν έχει επιβληθεί στον υπάλληλο πειθαρχική ποινή οριστικής παύσης, το πειθαρχικό συμβούλιο στο οποίο εκκρεμεί η υπόθεση γνωμοδοτεί μετά την πάροδο ενός έτους από τη θέση του υπαλλήλου σε αυτοδίκαιη αργία και κάθε επόμενο έτος σχετικά με την τυχόν συνδρομή λόγων που καθιστούν μη αναγκαία τη συνέχισή της. Το όργανο που είναι αρμόδιο για το διορισμό του υπαλλήλου, εφόσον κρίνει μετά την ανωτέρω γνωμοδότηση του πειθαρχικού συμβουλίου ή μετά από γνωμοδότηση του ίδιου συμβουλίου που μπορεί να ζητηθεί οποτεδήποτε, ότι με βάση τις ιδιαίτερες περιστάσεις της υπόθεσης, την υπηρεσιακή απόδοση του υπαλλήλου και το συμφέρον της υπηρεσίας, δεν είναι αναγκαία η συνέχιση της αργίας, συνεκτιμώντας την τυχόν συνδρομή στο πρόσωπο του αιτούντος υπαλλήλου σοβαρών οικονομικών, κοινωνικών ή οικογενειακών λόγων, μπορεί να διατάσσει την αναστολή της και την επάνοδο του υπαλλήλου στα καθήκοντά του ή τη μετακίνησή του σύμφωνα με το άρθρο 66. Την αναστολή της αργίας μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε και ο υπάλληλος με αίτησή του προς το αρμόδιο για το διορισμό όργανο, το οποίο αποφασίζει μετά την τήρηση της ως άνω διαδικασίας και εφόσον συντρέχουν αφενός οι προαναφερόμενες προϋποθέσεις και αφετέρου στο πρόσωπο του αιτούντος υπαλλήλου σοβαροί οικονομικοί, κοινωνικοί ή οικογενειακοί λόγοι. Το αίτημα του υπαλλήλου διαβιβάζεται άμεσα στο πειθαρχικό συμβούλιο. Το εν λόγω συμβούλιο γνωμοδοτεί, σε κάθε περίπτωση υποβολής σχετικού αιτήματος, από τους κατά νόμο δικαιούμενους το αργότερο εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την περιέλευση σε αυτό του εν λόγω αιτήματος. Σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης της ως άνω προθεσμίας, το αρμόδιο όργανο έχει διακριτική ευχέρεια να αποφασίσει και χωρίς τη γνωμοδότηση. Μέχρι την τυχόν έκδοση απόφασης αναστολής της αργίας ο υπάλληλος παραμένει σε αργία.
   Η αναστολή της αργίας μπορεί να διατάσσεται και για ορισμένο χρόνο και να ανακαλείται οποτεδήποτε, εφόσον επιβάλλεται από το συμφέρον της υπηρεσίας και ιδίως σε περίπτωση υποτροπής, που οφείλεται στην τέλεση οποιουδήποτε νέου παραπτώματος από τον υπάλληλο.»
  1. Όπως ήδη σας έχω αποστείλει άλλο εξώδικο οι διενεργούντες την ΕΔΕ και ο κ. Σπ. Σπ., εδέχθη χρησιμοποίησε εντελώς παράνομα το Βούλευμα 290/12 το οποίο ήταν αποτέλεσμα άρσης απορρήτων , για κακουργηματικές πράξεις. Ουδέποτε μου απεδόθησαν κατηγορίες κακουργηματικού περιεχομένου. Όμως η καταγγέλλουσα κ. Μ. Μ. Ευ., Καθηγήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ , για να παραπλανήσει το  Υπουργείο Παιδείας προσκόμισε παράνομα κατά παράβαση του άρθρου 253Α του ΚΠΔ, το Βούλευμα 290/12 στην ΕΔΕ και για αυτόν τον λόγο έχει ανοιχτεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας νέα δικογραφία κατά της κ. Ε. Μ. Μ., την οποία χειρίζεται η 8η Ανακρίτρια και την οποία καταθέτω. Επίσης υπάρχουν και δύο Εισαγγελικές παραγγελίες να καταθέσει η κ. Ευ. το δήθεν πτυχία της στο Α Τμήμα Πειθαρχικό Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και δεν τα κατέθεσε, ούτε κατέθεσε τα οικονομικά παραστατικά για τα 85 εκατομμύρια που συν-διαχειρίστηκε ως Αντιπρόεδρος του Π.Ι., άρα δέχεται σιωπηρώς ότι δεν τα έχει, άρα δεν υπάρχουν συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον της, εκ μέρους μου!
Για να παραπλανήσει το Υπουργείο η κ. Μ. Μπ. έφερε «μάρτυρα» τον «αναξιόπιστο» Φιλόλογο Λυκείου κ. Χρ. Κ. ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες δεν πάει στο σχολείο του και κάνει παράνομα τον δημοσιογράφο, ενώ δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Ο  κ. Κ. Χ. ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.alfavita.gr  είναι φιλόλογος Λυκείου καταγγέλλεται για ψευδείς καταθέσεις σε ΕΔΕ και κρίνεται «αναξιόπιστος» γιατί άλλα έλεγε το 2007 και άλλα λέει το 2013. Στoν κ. Κ., έχω υποβάλει 7 μηνύσεις  και αναφορά στο Yυπουργείο Παιδείας γα να γίνει ΕΔΕ εναντίον του. Υπάρχει και η άποψη ότι όλοι γνωρίζουν ότι είμαι αθώος όμως τους ευχαριστεί η αυτοδίκαιη αργία μου γιατί κατάφεραν, να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί για την συνδικαλιστική μου δράση. Στην υπόθεση προστέθηκε με άλλη ΕΔΕ εναντίον μου η κ. Δ. Ελ., την οποία κατήγγειλαν γονείς από το τηλεοπτικό δίκτυο Κόντρα ΤV,  για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και άλλες παρανομίες.
  1. H k. Δ. Ελ. Διευθύντρια στο ΠΠΣΠΑ, με κατεδίωξε με νέα ΕΔΕ για ανάρμοστη δήθεν συμπεριφορά. Η Κ. Δ., με την οποία ήμασταν  συνυποψήφιοι για την θέση Διευθυντή ΠΠΣΠΑ, αφού δεν είχε το πτυχίο στο φάκελο με το οποίο κρινόταν Διευθύντρια και το «προσέθεσε τηλεφωνικά, έκανε ποινικό αδίκημα «ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΜΟΣΙΟΥ ΠΚ: 46, 386 και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ. "Πλαστογραφία μετά χρήσεως (άρ. 216 παρ. 1 εδ. β΄ ΠΚ)"  Διατάξεις: ΠΚ:27 παρ. 1, 216 παρ. 1, 294 παρ. 1
    ΚΠΔ: 139, 144, 145 παρ. 2, 171 παρ. 1, 178, 211 Α', 371 παρ. 1, 510 παρ. 1 Νόμοι: 2408/1996 Σ: 93 παρ. 3 Α.Π. Αριθμός 1803/2005.  
    Α.Π. 826/2008 Κακουργηματική πλαστογραφία.
Επίσης τέλεσε η κ.  Δ. Ελ. το έγκλημα της παραπλάνησης της υπηρεσίας και του δημοσίου, και έγκλημα οικονομικό στην υπηρεσία, διότι παίρνει ειδικό επιμίσθιο θέσεως πέραν του μισθού της. Πέραν αυτού διετέλεσε τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, απειλής, κατά συρροή, συκοφαντικής δυσφήμησης μετά δόλου, ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας, Άρθρο 354. Π.Κ. Διατάραξη οικογενειακής τάξης.
Καθήκοντος παράβαση (άρθρο 259 ΠΚ)
Άρθρο 361. Π.Κ. Εξύβριση
Άρθρο 362. Π.Κ. Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Συκοφαντική Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Εκβίαση
Άρθρο 386. Π.Κ. Απάτη
Άρθρο 505 παρ.2 εδ. α του ΚΠΔ,  απόπειρας δολοφονίας και ηθική αυτουργία ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ 590/2009
Τα ανωτέρω αδικήματα είναι και αυτεπάγγελτα και όχι μόνο κατ’ έγκληση ή μόνο Διοικητικά.

Νομολογία

- Απάτη σε βαθμό κακουργήματος. Διατάξεις: ΠΚ: 46, 386
ΚΠΔ: 211, 139, ΑΡΙΘΜΟΣ 560/2007 Α.Π.

«Οι καταγγελίες από τηλεοπτικά δίκτυα κατά της κ. Δ. Ελ. Διευθύντριας του Π.Π.Σ.Π.Α. Σκουφά 43 Κολωνάκι Αθήνα, για φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών κατά παράβαση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, οι παρανομίες της κ. Δανίλη και οι παράνομες - παράλογες διώξεις καθηγητών»
Στις 19-11-2013 και ώρα 21.50 από το τηλεοπτικό δίκτυο «Κόντρα Τν» έγιναν σε απευθείας μετάδοση καταγγελίες για την κ. Δανίλη Ελένης Διευθύντριας του Π.Π.Σ.Π.Α. Σκουφά 43 Κολωνάκι Αθήνα, γιατί ενώ ΚΆΠΟΙΟΙ  μαθητές του σχολείου υποσιτίζονταν η ίδια δεν έπραττε τίποτα και όταν κάποιοι καθηγητές αγόραζαν κρυφά στους «ημι-λιπόθυμους» μαθητές γάλα, για να μην λιποθυμήσουν, η ίδια η κ. Δανίλη Ελένη, κατεδίωξε με ΕΔΕ καθηγητή (και άλλους)  με το ανήθικο σκεπτικό «ότι δεν έπρεπε να προσφέρει γάλα στα παιδιά» και ότι αυτό είναι δήθεν «ανάρμοστη συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου»!
Σημειώνεται, ότι στο ΠΣΠΑ, οι μαθητές εισάγονταν με «κλήρωση» από όλη την Αττική, για να είναι το δείγμα τυχαίο και πολλοί μαθητές είχαν οικονομικά προβλήματα και κατάγονταν από χωρισμένες οικογένειες, από οικογένειες οικονομικών μεταναστών και από φτωχές συνοικίες!
Την ΕΔΕ αυτήν την διενέργησε, από Δεκέμβρη του 2012 έως 20 Μαρτίου του 2013 ο Δ/ντης του 38ου Γυμνασίου Αθηνών κ. Λ. Γ.,  ο οποίος ρώταγε τον καθηγητή, γιατί αγόραζε γάλα στα υποσιτισμένα παιδιά, όπως τον είχε διατάξει ο τέως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής κ. Κ. Ι., δάσκαλος (διορισμένος από την κ. Αν. Δ.) και συμπέρανε ότι ο καθηγητής είχε «ανάρμοστη συμπεριφορά για το γάλα Μίλκο»!! Ο κ. Κ. Ι., δάσκαλος είναι σήμερα Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (όπου διαμορφώνεται η εκπαιδευτική πολιτική και διακινούνται πολλά εκατομμύρια και εις βάρος του έχουν κατατεθεί 7 μηνύσεις)! Παρακαλώ να ελεγχτούν όλα τα πτυχία του κ. Κ. Ι., της κ. Δ. Ελ. και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.
Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο καθηγητής του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Δ. Δ., ο οποίος - προς τιμήν του - είχε εκπονήσει έρευνα, για τα φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών στα Ελληνικά σχολεία. Καλεσμένος ήταν και ο Πρόεδρος της U N I C E F, Λ. Κ., οποίος εξεμάνη κατά της κ. Δ. Ελ. και είπε να την κρίνουν οι τηλεθεατές!
Σημείωση: Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι ο πρώτος παγκόσμιος νομικά δεσμευτικός κώδικας για τα δικαιώματα που όλα τα παιδιά πρέπει να απολαμβάνουν. Θέτει στοιχειώδεις αρχές για την ευημερία των παιδιών στα διάφορα στάδια εξέλιξής τους και αποτελείται από 54 άρθρα και κυρώθηκε στην Ελλάδα το 1992 (ΦΕΚ 192/2.12.92)..
Τέλος,  ακούγεται, ότι έχει αρχίσει νέα ΕΔΕ εναντίον της κ. Δ. Ελ., για τις παρανομίες της στο Π.Π.Σ.Π.Α και να τεθεί υπόψη, ότι στον φάκελο που κρίθηκε ως Διευθύντρια δεν υπήρχε το βασικό της πτυχίο - απάτη κατά δημοσίου - όπως το βεβαιεί η τριμελής επιτροπή πανεπιστημιακών υπό τον κ. Κ. Μιχ.  Επίσης η κ. Δ. δεν είχε τριετή προϋπηρεσία σε Πειραματικό, όπως όριζε ο Νόμος, για να  εκλεγεί Διευθύντρια στο ΠΣΠΑ. Η κ. Δ, πριν, λέει,  ήταν Σχολική Σύμβουλος Λαμίας, η ίδια έλεγε στην αίθουσα 4 του ΠΣΠΑ ότι, τότε, δεν πήγαινε στην Λαμία και καθόταν στο Κολωνάκι. Στην ΕΔΕ κατά της κ. Δ, η οποία ξεκίνησε από δημοσιεύματα στην Εφημερίδα «Δημοκρατία». Αιτούμαι και  επιθυμώ να καταθέσω ως μάρτυρας.
Σας θυμίζω ότι η κ. Δ. «ένωσε» τις δυνάμεις της με την κ. Μ. Μ. Ευ. Καθηγήτρια της ΑΣΠΑΙΤΕ για να στήσουν άλλη ΕΔΕ κατά του ίδιου Καθηγητή του ΠΣΠΑ, χρησιμοποιώντας παράνομα το απόρρητο Βούλευμα 290/12. Κατόπιν εισαγγελικών παραγγελιών η κ. Μ. Μπ. ΔΕΝ προσκόμισε τα πτυχία κλπ…, ως όφειλε και δέχεται σιωπηρώς ότι έχει παρανομήσει. Να αρχίσουν οι διαδικασίες ποινικής δίωξης της κ. Μ. Μπ. για απάτη κατά του Δημοσίου.
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
 Ήδη έχετε στείλει στο Α/ιμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αττικής Τμήμα Α΄, την Αίτηση αναστολής της Αυτοδίκαιης Αργίας μου, αρ. Πρωτ. Φ277/382/1075000/Δ2/2-8-2013, αλλά έως σήμερα βρίσκομαι σε αργία.
Παρακαλώ να κάνετε χρήση του δικαιώματός σας για ανάκληση της αυτοδίκαιης αργίας,  βάσει του άρθρου 16 του νέου Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013», διότι συντρέχουν στο πρόσωπό μου,  σοβαροί οικονομικοί, κοινωνικοί ή οικογενειακοί λόγοι.
Έχω καταστραφεί οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, δεν έχω να πληρώσω τράπεζες και Δικηγόρους και διαλύθηκε η οικογένειά μου. Έχω διασυρθεί σε όλη την Αττική και έχω διαπομπευτεί σκοπίμως.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ και ΑΙΤΟΥΜΑΙ
1.  Την Ακύρωση διαδικασίας ΕΔΕ και ανάκληση του πορίσματος, που έγιναν παράνομα εναντίον μου,
2.  να ερευνήσετε τα πτυχία, την προϋπηρεσία και τα προσόντα αυτών που με κατήγγειλαν, της κ. Μ. Μπ. Ευ., της κ.  Δ. Ελ.,
3.  την Ανάκληση αυτοδίκαιης αργίας,  βάσει του άρθρου 16 του νέου Νόμου Ν.4210 ΦΕΚ 254/21-11-2013», διότι συντρέχουν στο πρόσωπό μου,  σοβαροί οικονομικοί, κοινωνικοί ή οικογενειακοί λόγοι.
4.  Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Αθήνα,  30 – 11-  2013
Με τιμή,
Ο Αιτών
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη, ΤΚ. 15121 Αθήνα,
τηλ. 6936369717


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.