Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: AΓΡΟΤΙΚΗ TΡΑΠΕΖΑ, ΔΑΝΕΙΑ Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΕΜΜΠΕ ΚΙ ΕΦΟΡΙΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ




Από την εκπομπή "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" (19-11-2013) που παρουσιάζει ο Κος Αθανασιάδης
 
Η υπό εκκαθάριση ΑΤΕ, επειδή η ίδια δεν μπορεί –για τους λόγους που έχω αναλύσει-να διεκδικήσει δικαστικά τα ληξιπρόθεσμα («κόκκινα») δάνεια των αγροτών (δεν το έχει κάνει σε κανέναν μέχρι τώρα στους 18 μήνες της λειτουργίας της, ενώ της μένουν μόνο 6 μήνες για την διάλυσή της!), κάνει τα εξής ανήθικα και γελοία: Τα ληξιπρόθεσμα Δάνεια ΑΔΑ (άτοκα δάνεια αγορών) και τα Δάνεια ΤΕΜΜΠΕ των αγροτών στην ΑΤΕ, που είναι εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο, η ΑΤΕ τα στέλνει στην εφορία, η οποία τα ζητάει πλέον από τους οφειλέτες αγρότες για λογαριασμό του «εγγυητή ελληνικού δημοσίου». Μάλιστα, για να εκφοβίσουν όλους τους αγρότες, η εφορία κάνει και μήνυση στους οφειλέτες για τις οφειλές των αυτές στην ΑΤΕ και τελικά στην εφορία και οι αγρότες καταδικάζονται με ποινές 8-10 μήνες!....κι όλα αυτά γίνονται λόγω της ανικανότητας, αδιαφορίας κι άγνοιας των δικηγόρων των αγροτών, διότι όλες οι παραπάνω ενέργειες και πράξεις της ΑΤΕ και της εφορίας είναι παράνομες ! για τους εξής λόγους:
Το Δημόσιο, ως εγγυητής των παραπάνω δανείων έχει δικαίωμα να απαιτήσει από τους αγρότες τα κόκκινα δάνειά των στην ΑΤΕ (δια της εφορίας) ΜΟΝΟ εάν το Δημόσιο πληρώσει (εξοφλήσει) τα δάνεια αυτά στην ΑΤΕ, για λογαριασμό των αγροτών-δανειοληπτών κι αυτό όχι πάντα, αλλά κάτω από αυστηρές προυποθέσεις (ΑΚ 858, 859). Επειδή το Δημόσιο δεν έχει εξοφλήσει τα δάνεια των αγροτών στην ΑΤΕ (θα ήταν ανέκδοτο εάν τα είχε πληρώσει), η ΑΤΕ παράνομα διαβιβάζει τις οφειλές των αγροτών στην Εφορία και η Εφορία παράνομα τα ζητάει από τους αγρότες και τα δικαστήρια εσφαλμένα καταδικάζουν τους αγρότες (η δικαιολογία των δικαστηρίων είναι ότι οι δικηγόροι δεν επικαλούνται τον νόμο στις δίκες αυτές!).
Τι πρέπει να γίνει λοιπόν στις περιπτώσεις που η ΑΤΕ διαβιβάζει τα κόκκινα δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου στην εφορία κι αυτή τα ζητάει από τους αγρότες και τους μηνύει?
Μόλις ο αγρότης-οφειλέτης πάρει την ειδοποίηση από την εφορία, ότι χρεώθηκε σε αυτήν με το δάνειό του που είχε στην ΑΤΕ, αμέσως πρέπει να καταθέσει ένσταση στην Εφορία, λέγοντας ότι δεν δέχεται την νομιμότητα του καταλογισμού του χρέους του αυτού στην εφορία επειδή το Δημόσιο δεν έχει πληρώσει το χρέος του στην ΑΤΕ. Και να καλέσει (προσεπίκληση) ταυτόχρονα στην συζήτηση της ένστασης αυτής με εξώδικο και το Δημόσιο (Υπουργείο Οικονομικών, Νίκης 5, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα). Ο Αγρότης μπορεί στην συνέχεια να παραπέμψει την υπόθεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της εφορίας, εάν η πρώτη του ένσταση απορριφθεί, ή να προσφύγει στα Διοικητικά δικαστήρια. Όσο εκκρεμεί η υπόθεσή του στα παραπάνω δικαστήρια, η εφορία δεν μπορεί να τον μηνύσει.
Αν όμως η εφορία, παρά τα παραπάνω, μηνύσει τους αγρότες για χρέη που είχασν στην ΑΤΕ με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, οι κατηγορούμενοι αγρότες πρέπει να ζητήσουν από τον εισαγγελέα να καλέσει στον δικαστήριο εκπρόσωπο του ελληνικού δημοσίου για να αποδείξει ότι πράγματι εξόφλησε τα δάνειά στων στην ΑΤΕ. Επειδή αυτό δεν έχει γίνει, οι αγρότες θα αθωωθούν.
Πέστε τα αυτά στους ανίδεους δικηγόρους σας ρε παιδιά.
ΑΤΕ σε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ...ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

H εξήγηση της χρήσης από τον εκκαθαριστή Νικ. Μαράντο μαφιόζικων μεθόδων είσπραξης των δανείων από τους δανειολήπτες (απειλές, εκβιασμοί, εκφοβιστικές επιστολές, τηλέφωνα κλπ), αντί της νόμιμης οδού της αναγκαστικής είσπραξής των δια των νομίμων διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης εναντίον των (διαταγής πληρωμής, υποθήκης, κατάσχεσης κλπ), είναι ότι η διάρκεια λειτουργίας της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ είναι μόνο δύο χρόνια (και υπό προυποθέσεις για άλλα δύο χρόνια) σύμφωνα με την παρ.9 αρ.63 Ε του ν.3601/2007, όπως τροποποιήθηκε με το αρ.10 του ν. 4051/2012 (ΦΕΚ Α` 40/29-2-2012), με αποτέλεσμα και με δεδομένο ότι έχουν ήδη περάσει 18 μήνες από την έναρξη της εκκαθάρισης την 27-07-2012, να μην υπάρχει επαρκής χρόνος για την τελεσφόρηση διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης κατά των δανειοληπτών. Γι αυτό ο Νικ. Μαράντος δεν έχει εκδώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ούτε έχει προβεί σε καμία άλλη πράξη νόμιμης αναγκαστικής είσπραξης (υποθήκη, κατάσχεση κλπ) κατά των δανειοληπτών, ούτε θα το κάνει... Αντίθετα, έχει αποστείλει 1000άδες απειλητικές κι εκφοβιστικές επιστολές στους δανειολήπτες όπως περιέγραψα παραπάνω. Ιδού ο νόμος:
Παρ. 10. του ν.4051/2012: «Η παράγραφος 9 του άρθρου 63Ε του ν. 3601/2007 αντικαθίσταται, από τότε που ίσχυσε ο ν. 4021/2011, ως εξής:
«Το μεταβατικό πιστωτικό ίδρυμα που συστήνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου δεν μπορεί να λειτουργήσει για διάστημα πέραν των δύο (2) ετών. Για λόγους χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κατόπιν εισήγησης της Τράπεζας της Ελλάδος, το διάστημα αυτό μπορεί να παρατείνεται για δύο (2) ακόμη έτη.»
Συμπέρασμα: ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
ΟΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕ ΑΠΌ ΤΟ 1992 ΚΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ

Το θέμα αυτό το πρωτοαποκάλυψα εγώ από το 2006 σε δική μου υπόθεση και έχει τελεσιδικήσει ήδη σε πολλά δικαστήρια (απόφαση αρ. 419/2010 ΠολΠρΝαυπλίου κλπ).
Ιδού η αγωγή που είχα καταθέσει. Καταθέστε την κι εσείς και σώστε τις περιουσίες σας:
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…κατά της περιουσίας σας. Η ευθύνη μεταφέρεται τώρα στους τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους, Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και τους Αγρότες τους ίδιους.
Ξυπνήστε για να μην γίνει η Θεσσαλία σε λίγο «ΣΑΛΛΙΑ» (χώρα του Σάλλα).


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
1) Η ΑΤΕ υπό εκκαθάριση (η "κακή" ΑΤΕ) κλείνει σε 6 μήνες (παρ. 10. του ν.4051/2012: «Η παράγραφος 9 του άρθρου 63Ε του ν. 3601/2007 αντικαθίσταται, από τότε που ίσχυσε ο ν. 4021/2011) και γι αυτό (αλλά και για τους άλλους λόγους που ανέφερα παραπάνω) δεν προλαβαίνει να αρχίσει δικαστήρια για τα κόκκινα δάνεια (διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις κλπ), τα οποία χρειάζονται 6-8 χρόνια για να τελειώσουν!. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έχει στείλει μέχρι τώρα, μετά από 18 μήνες της λειτουργίας της εκκαθάρισης, ούτε μια διαταγή πληρωμής, δεν έχει κάνει ούτε μια κατάσχεση, πλειστηριασμό κλπ...ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ την "κακή" ΑΤΕ...δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα (προσοχή, αυτά δεν ισχύουν για την Πειραιώς στην οποία πήγε η "καλή" ΑΤΕ).

2) ΑΓΡΟΤΕΣ: MHN ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ που έχετε στην ΑΤΕ υπό εκκαθάριση. Επειδή η τελευταία δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει (κλείνει σε 3 χρόνια) να σας κυνηγήσει δικαστικά, σας παραπέμπει να ανανεώσετε το δάνειό σας με νέα ρύθμιση στην Πειραιώς που θα σας πιεί το αίμα...μην πέφτετε στην παγίδα. Μην υπογράφετε και μην πληρώνετε τίποτα στην ΑΤΕ....δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα δικαστικά, όπως και δεν έχει κάνει σε κανέναν μέχρι τώρα...μόνο σας εκφοβίζει και σείς πανικοβάλεστε...και τα ακουμπάτε σας μακάκες.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕ: Τα εγκληματικά όργανα της ΑΤΕ, πανικόβλητα από τις αποκαλύψεις μας και το ξεσηκωμό εναντίον των του Θεσσαλικού λαού, επιδόθηκαν σε επιθανάτιες απειλές ότι δήθεν "τα κόκκινα δάνεια της υπο εκκαθάριση ΑΤΕ θα μεταβιβαστούν σε μια νέα τράπεζα που θα διαχειριστεί τα δάνεια αυτά..."!!....ΨΕΜΜΑΤΑ, αυτό ΔΕΝ γίνεται νομικά, παρά μόνο με την υπογραφή και συναίνεση των ίδιων των δανειοληπτών!!...που φυσικά δεν είναι ηλίθιοι...ηλίθιοι είναι όσοι τους νομίζουν ως τέτοιους. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ...Είναι τελειωμένοι...και τα δάνειά σας θα πάνε υπέρ πίστεως και ελληνικής γής.
Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ.22210-62743

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.