Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Έντυσε» το γυμνό της στέρνο με 12.000 μέλισσες (Βίντεο)

Μπορεί σε κάποιους να προκαλεί τρόμο αλλά για εκείνη είναι… βούτυρο στο ψωμί της. Ο περισσότερες κόσμος φοβάται το τσίμπημα της μέλισσας αλλά όχι η Sara Mapelli.

Η 44χρονη καλλιτέχνης έχει αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με τα συγκεκριμένα έντομα αφού, όχι μόνο δεν τα φοβάται, αλλά δείχνει να το διασκεδάζει. Μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να υιοθετήσει τις μέλισσες ως… στυλιστική επιλογή, αντί για μπλούζα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Mapelli έχει καλύψει το στέρνο της με 12.000 έντομα τα οποία φροντίζει καθημερινά ως μελισσοκόμος. Όπως γράφει στην προσωπική της σελίδα, της αρέσει να χορεύει με τις μέλισσες επάνω στο σώμα της και προσθέτει πως με αυτό τον τρόπο… στοχάζεται.

Όπως εξηγεί, προσελκύει τα έντομα απλώνοντας ένα ειδικό λάδι που ισοδυναμεί με τη μυρωδιά 100 βασιλικών μελισσών. Αφού καθίσουν πάνω της μπορεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, να χορεύει για δύο ώρες.

Στόχος της 44χρονης είναι, όπως λέει η ίδια: «Να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται τη φύση», αλλά αποτρέπει από τον κόσμο να δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.