Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο Χατζηνικολάου «είπε» στη Χούκλη να παραιτηθεί! >>> «Συχνά είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε τη μετάδοση των προεκλογικών ρεπορτάζ, που καταγγέλθηκαν ως τρομοκρατικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και άλλους φορείς.

«Η παραίτηση συχνά είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση», είπε ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος όταν ρωτήθηκε από χρήστες στο Twitter για την στάση της παρουσιάστριας των ειδήσεων Μαρίας Χούκλη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Τελικά, το Mega δεν έχει το μοναδικό προνόμιο να… καταγγέλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες, αντίστοιχο προνόμιο κέρδισε και ο ΑΝΤ1, καθώς η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του σταθμού, κατηγορώντας τον για «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.  ...



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.