Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δημήτρης Αντωνίου: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....του δώσατε 1.5% στις Ευρωεκλογές γιατί σας...έφτυσε...Και τώρα τον κάνατε "Πρέσβη Προσωπικοτήτων" !!!...ζητάμε αλλαγή Λαού.


1. Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ...ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ το 2010 και Αντιμνημονιακός το 2014 !....και τον ψήφισαν 50.000 έλληνες στις ευρωεκλογές ως Αντιμνημονιακό !....Ήξερε η Τρόικα που χτύπησε....φωνάζαμε αλλά ποιός μας ακούει?.
Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης "κλείδωσε" συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία
Σε εξέλιξη η προσπάθεια συστράτευσης των φιλελεύθερων δυνάμων
2. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ "ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τον ξέρασε το Κόμμα του και η Γερμανία...Πρότεινε το 2010 η Ελλάδα να αλλάξει όνομα, διότι αυτό που έχει είναι ταυτόσημο με την Διαφθορά!...και το 2014 ο ελληνικός λαός του έδωσε 1.5% στις Ευρωεκλογές ως Αντιμνημονιακού!....ήξερε η Τρόικα που χτύπησε....γι αυτό τα παρατήσαμε...
 O “κλέφτης του doctora” Γ.Χατζημαρκάκης ορίστηκε Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων
Γαμώ τις μεταγραφές έκανε το μνημονιακό Μέτωπο της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... 
Ο νεοφιλελεύθερος υπάλληλος της Μέρκελ... πρέσβης εκ προσωπικοτήτων! 
Γαμπρέ του Μπακατσέλου... θ' αφήσεις στο παράπονο τον Τζήμερο;
3.  Χατζημαρκάκης στην Bild....η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ΟΝΟΜΑ ! ! !
  
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.