Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ο Τράγκας ένιωσε... αμηχανία όταν ο Λεβέντης ήταν πιο ξερόλας από τον ίδιο... Βασιλοχουντικός ήταν ο πατέρας του Τσίπρα



O Βασίλης Λεβέντης και οι εφεδρείες:  Το 1990 ίδρυσε τον τηλεοπτικό σταθμό Κανάλι 67, ο οποίος το 1993 μετονομάστηκε σε Κανάλι 40: Κοινωνική και Οικολογική Τηλεόραση Ελλάδος. Ο σταθμός στα τέλη του 2000 πουλήθηκε στον εκδότη Γιώργο Κουρή που τον μετονόμασε αρχικά σε Extra Channel και αργότερα σε Extra Channel 3.
Αποτέλεσε αντικείμενο έντονης σάτιρας στο παρελθόν από τον Γιώργο Μητσικώστα.
Ο τελευταίος όμως, κατά δήλωση του μέσω των κοινωνικών δικτύων, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ζήτησε συγγνώμη από τον Βασίλη Λεβέντη, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει το κόμμα του, την Ένωση Κεντρώων.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζητάει συγνώμη από τον Βασίλη Λεβέντη - 27/01/2015

Από το ιστολόγιο, "Ο διάλογος του Μώμου": 
Πριν περίπου ένα χρόνο,συζητούσα με φίλους, για την προσπάθεια του συστήματος να βρει "νέα" κ "άφθαρτα" πρόσωπα να στελεχώσουν τη "μεγάλη δημοκρατική" και τη "μεγάλη φιλελεύθερη" παράταξη, χωρίς όμως να του πολυβγαίνει, παρα μόνο να κερδίζει χρόνο. Είχα διατυπώσει τότε την άποψη, πως με τη σταδιακή λουμπενοποίηση των συνειδήσεων, ενός όλο κ περισσότερο εξαθλιωμένου και πολιτικοοικονομικά αναλφάβητου πληθυσμού (που φέρνει στο προσκήνιο αντίστοιχες πολιτικές δυνάμεις κ πρόσωπα), δε θα ξαφνιαστώ αν δω το σύστημα να προωθεί μέχρι και τον "γραφικό πλην τίμιο" και εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Λεβέντη.
Τελευταία διαπιστώνω πως τα σατυρικά βίντεο για τον εν λόγω κύριο έχουν αρχίσει να αντικαθίστανται από άλλα που αποδεικνύουν την τιμιότητα και διορατικότητά του. Σήμερα μάλιστα έμαθα πως έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους δημόσια πρόσωπα που δηλώνουν πως θα τον στηρίξουν.

Δε θεωρώ φυσικά πως ο Λεβέντης προορίζεται να παίξει κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αυτός κ άλλοι που πιθανόν να εμφανιστούν στο μέλλον, με τέτοιον τρόπο, είτε για να ανακόπτουν ψήφους από άλλες δυνάμεις, είτε, ίσως κάποτε, για να χρησιμοποιούνται ως κυβερνητικές "τσόντες" προς τα αριστερά ή τα δεξιά, είτε στο να καθηλώνουν συνειδήσεις που απεμπλέκονται από κομματικά δίπολα, στο δίπολο "λαμόγιο-τίμιος'' χωρίς περαιτέρω πολιτική και οικονομική εμβάθυνση και ριζοσπαστικοποίηση, με το σκεπτικό: "τους είδαμε και τους μη γραφικούς αυτός τουλάχιστον είναι τίμιος" ή "Γιατί ο Άδωνις γραφικός δεν είναι; ο άλλος τουλάχιστον δε μου έκοψε τα φάρμακα".
Αν πράγματι δούμε να επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο φαινόμενο, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτούμε, εάν όλοι αυτοί οι "γραφικοί" ή "ψωνισμένοι'' που βρίσκουν χρηματοδότηση για να κατεβαίνουν σε κάθε κοστοβόρα εκλογική μάχη, μόνο και μόνο για να κάνουν "την πλάκα" τους ή το "ψώνιο" τους, αν πράγματι κάνουν μόνο την πλάκα τους.
Ακολουθεί ενδεικτική επιλογή από δικά του λεγόμενα σε διαφόρους περιόδους:  

Περισσότερα εδώ


Ο μεγαλοεργολάβος της Χούντας, Παύλος Τσίπρας, πατήρ Αλεξίου, του μέγα "Συριζέου", και οι σχέσεις της οικογένειας με την εκκλησία, τους δικτάτορες και τον ζάμπλουτο Αλαβάνο (πρώην πρόεδρο Συνασπισμού)

Η γνωριμία της οικογένειας του με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ανάγεται στα χρόνια της δεκαετίας του 1980, όταν ο Βασίλης Παυλόπουλος, ο πατέρας του Προκόπη και ο Παύλος Τσίπρας, ο πατέρας του Αλέξη, ήταν φίλοι και στήριζαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο [Κοτσώνη], τότε προκαθήμενο της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στη διάρκεια της χούντας της 21ης Απριλίου, που είχε επικεφαλής το Γεώργιο Παπαδόπουλο

Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974), ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

Ο Αλέκος Αλαβάνος, μέλος της «χριστιανικώτατης» οικογένειας των Αλαβάνων, επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα;
Αυτό είναι ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?



Από "γράμμα" αναγνώστη:



Είναι ανεξήγητο λογικά το φαινόμενο της ξαφνικής ανόδου του Σύριζα από το 3% στο σημερινό του ποσοστό. Και είναι ανεξήγητο αφού ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε ,ούτε στην ιδεολογία, ούτε στον τρόπο έκφρασης της απελπισίας του…3%.
Τι συνέβη λοιπόν και με ποια στοιχεία, παρουσιάζονται σήμερα ψηφοφόροι που ‘’φαίνεται’’ να θέλουν, μια νέα πειραματική προσέγγιση του μέλλοντος μας, ανάλογη προς εκείνη του Σαμαρά?

Τι ήταν εκείνο το στοιχείο, που διαχώρισε τους ‘’αγωνιστές’’ καταστροφείς της Ελλάδας Σαμαρά –Τσίπρα του 2010 -2014?
Είναι σίγουρο ότι ο καθένας από αυτούς ,Σαμαράς και Τσίπρας, τα ‘’έδωσαν όλα’’ στην προσπάθεια υπονόμευσης, κατασυκοφάντησης και καταστροφικής μανίας, προκειμένου να ρίξουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του οικονομικού ΑΘΛΟΥ της μείωσης του ελλείμματος κατά 6% σε ένα χρόνο και την μείωση του δημοσίου χρέους κατά 15 Δις. ευρώ.

Πως λοιπόν ο κόσμος επέλεξε τότε τον Σαμαρά και τον αποστάτη Βενιζέλο και σήμερα που κατέστρεψαν σχεδόν την Ελλάδα, στρέφονται’’ προς τον έτερο ανατροπέα της γαλήνης , δυσφημιστή κάθε προσπάθειας, που γινόταν στην Ελλάδα και ‘’γκρεμιστή’’ της οικονομικής δομής των εσόδων, και της δημιουργίας όλων των συντεχνιακών καταστροφών τύπου : ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’?

Τι έκανε για την Ελλάδα ο Τσίπρας, από το 2010 μέχρι το 2012, όταν αυτή βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού? Στάθηκε στο πλευρό της κυβέρνησης και πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και αγωνίστηκαν μαζί να σώσουν την πατρίδα μας, ΄Η, ‘’ΕΚΑΨΕ’’ κυριολεκτικά και μεταφορικά ΟΛΗ την Ελλάδα? Δυστυχώς θυμόμαστε και ντρεπόμαστε, πως και που βρέθηκαν τόσοι ‘’οργισμένοι’’ επαναστάτες, που διέλυσαν ότι είχε απομείνει, αρνήθηκαν να πληρώσουν, (ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) συκοφάντησαν, υπονόμευσαν και ‘’ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ’’.

*Δηλαδή εμείς οι Έλληνες με την ψήφο μας, επιδοκιμάσαμε την προδοσία και την απόπειρα πολιτικού και οικονομικού εκμηδενισμού της πατρίδας μας.

*Ψηφίσαμε εμείς τον Τσίπρα γιατί ο πρωθυπουργός του 43% , Γιώργος Παπανδρέου ήταν ‘’προδότης’’ ‘’κλέφτης’’, ‘’αλήτης’’και για …τιμωρία ψηφίσαμε τον Σύριζα και από 3% τον ‘’οδηγήσαμε στο 17% και από εκεί στο 27%, ΄η, εκεί τον ‘’ανέβασαν’’ οι διαπλεκόμενοι πάσης μορφής και ειδικότητας, που ήθελαν να φθαρεί και να πέσει ο Παπανδρέου, όταν θα έδινε το σύνθημα ο ΜΠΑΡΟΖΟ?

*Δεν ήξερε ο Τσίπρας ότι η οικονομική κατάσταση ήταν όπως την παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου? Διπλάρωσε τον Καραμανλή και άρχισε να τον γλύφει?

*Τι έκανε όταν ο Παπανδρέου ζήτησε να κάνει δημοψήφισμα? Τον είπε προδότη και ξεσήκωσε τον κόσμο με κατηγορίες και συκοφαντίες.
*Τι έκανε ο Τσίπρας, όταν ο Παπανδρέου τόσο προσωπικά όσο μέσω του Κοινοβουλίου, τους ζήτησε βοήθεια και συμπαράσταση? Τον απεκάλεσε μυθομανή και τον κατηγόρησε ότι κινδυνολογεί επικίνδυνα.
Τι έκανε ο Τσίπρας, όταν ο Παπανδρέου αγωνιζόταν για την επιτυχία του μνημονίου, προσπαθώντας να εισπράξει χρέη φοροφυγάδων, και λοιπές οφειλές προς το δημόσιο, ο Τσίπρας ‘’έφτιαχνε’’ συλλόγους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και σήκωνε τις αμπάρες στα διόδια, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στο πενιχρό δημόσιο ταμείο του Δημοσίου


Ακολουθεί ένα επώνυμο κείμενο με πολλές αναδημοσιεύσεις που δεν παίχτηκε στα ΜΜΕ:
Ως γνωστόν, στίς 29-10-2012 πέθανε ο πατέρας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Τσίπρας, 78 ετών. Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου. Στους δημοσιογράφουςαπαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι αφελείς Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα.
Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος: 1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών την προσεχή Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του, σύζυγο της κόρης του να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι' αυτό και σκίστηκε να πάει στην προχθεσινή κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα! 
3) Μέσω του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια ! ! !  το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. (Ετσι  φύτρωσε και  ανδρώθηκε  η  η  φυλή  των  ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ που  διαδέχθηκε  τους  Τούρκους  στην  εξουσία και  μας  κυβερνάει  έκτοτε!   Ετσι  έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι' αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.  Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία της Στήλης ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη. 
Είναι μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα. Η Αλήθεια έχει ως εξής: Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριτης Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι καλοί χριστιανοί.  Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρούν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ.  Δεν τον βρήκαν και γι' αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες !  Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..  Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρεί με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκου!  Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιΐα που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, Γενικός Αρχηγός του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και  Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..
Θα τελειώσω με κάτι που ξέρουν ελάχιστοι:  Στις 28 Απριλίου 1971 στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του Γουέμπλεύ, αν και είχε χάσει με 4-1 στο Βελιγράδι.  Ήταν η πιο θρυλική νίκη στην 104χρονη Ιστορία του ΠΑΟ.  Στην κερκίδα των Επισήμων του γηπέδου της Λεωφόρου βρισκόταν ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Κυβερνήσεως Στυλιανός Παττακός, έχοντας στα αριστερά του την τότε Πρώτη Κυρία, Δέσποινα Παπαδοπούλου και δεξιά του τον Ηρακλή Τσίπρα!  Το 3ο γκόλ του Καμάρα για την Πρόκριση αργούσε και η σύζυγος του Δικτάτορα ανησυχούσε και στριφογύριζε στη καρέκλα της.  Ο ανεπανάληπτος Παττακός για να την καθησυχάσει, γυρίζει και της λέει: «Μην ανησυχείς. Το έχουμε αγοράσει το παιχνίδι και θα προκριθούμε εμείς»!..  Πράγματι, μετά από λίγα λεπτά, ο Αριστείδης Καμάρας πετυχαίνει το 3ο γκόλ, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στο Γουέμπλεϋ και ο χιουμορίστας Παττακός γυρίζει και της λέει: «Είδες που στο είπα;»! Την συνομιλία Παττακού - Δέσποινας την άκουσαν κάποιοι βρωμεροί αθλητικοί συντάκτες οι οποίοι και έβγαλαν την φήμη πως η Χούντα διά του Ωνάση αγόρασε τους ψωμολυσσώντες Γιουγκοσλάβους του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι έκατσαν να χάσουν!  Μάταια ο αντιστασιακός Ηρακλής Τσίπρας που ήταν παρών, τους διαβεβαίωνε για πολλά χρόνια με όλη την δύναμη της ψυχής του ότι ο Παττακός αστειευόταν:  Η φήμη έμεινε κι όλοι σήμερα πιστεύουν ότι ο ΠΑΟ προκρίθηκε στο Γουέμπλεϋ με δωροδοκία της Χούντας!..

* Δρ. Χαράλαμπος Γκούβας, Ορθοπεδικός,

Πρέβεζα, harrygouvas@gmail.com.
Τέλος και χωρίς δικά μας επιπρόσθετα σχόλια:


Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο για τους λαθρομετανάστες!


Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!

Η καταγγελία γίνεται απο τον κύριο Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook ενώ στο κείμενο μάλιστα, ο καταγγέλλων προκαλεί τον κύριο Τσίπρα να...του κάνει μήνυση!

Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!


Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:

1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται ο καταγγέλλων κ. Μεταξάς κύριε Τσίπρα;

2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;

3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;

Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!

Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!

Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

http://youtu.be/TdRZ9IPhkC4
19Ιουλ2012
Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Νάσος 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.