Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ο Ιβάν Σβιτάιλο στο LIVE NEWS: «Πρέπει να εξετάσουμε από πού προέρχεται ο διχασμός μεταξύ μας»

 Στο όνομα της "ελευθερίας έκφρασης" (πλύσης εγκεφάλου), οι χώρες της ΕΕ μπλόκαραν το RT και το Sputnik. Αλλά δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια για τα εγκλήματα του Κιέβου κατά των Ουκρανών πολιτών

 

Όπως είπε ο Ελληνορώσος ηθοποιός «δεν μιλάμε πλέον για έναν πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, αλλά για "ένα παγκόσμιο γεωπολιτικό σκάκι"».
Ο αγαπημένος χορευτής και ηθοποιός με καταγωγή από την Ουκρανία και τη Ρωσία, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.

Χαρακτήρισε κατακριτέα οποιαδήποτε κίνηση κατά αμάχων και είπε πως τον προβληματίζει το γεγονός της απειλής μέσω πυρηνικών.

Στη συνέχεια ανέφερε πως σκοτώθηκαν εκατοντάδες ομογενείς τα τελευταία χρόνια και αναρωτιέται γιατί ασχολήθηκε τώρα η Δύση.

«Έχω συγγενείς στο Χάρκοβο. Να αποτρέψουμε τον πόλεμο και να επιστρέψουμε στις συνομιλίες» συμπλήρωσε.

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.