Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η κατάντια δυστυχώς κάθε μέρα βρίσκει και καινούρια πίστα: Σταλινικό κόψιμο του υφυπουργού μεταφορών Παπαδόπουλου σε ΑΧΑΜΠΑΡΟ σταθμάρχη στη Λάρισα


Η κατάντια δυστυχώς κάθε μέρα βρίσκει και καινούρια πίστα

Ειναι κατανοητό να προκαλεί αυθόρμητα γέλιο αυτό το βίντεο λόγω της ψυχρολουσίας του υπουργού που πήγε εκεί να δώσει παράσταση. 
Αλλά αναρωτιέμαι καμιά φορά μήπως (άθελά μας) υποβιβάζουμε σε ευτράπελα και διασκεδαστικά κάποια γεγονότα που κανονικά θα έπρεπε να προκαλούν μόνο οργή. 

Όπως εδώ η παράσταση που δίνουν στον απόηχο μιας τραγωδίας και ειδικά στο τέλος η κυνική εντολή για φίμωση του υπαλλήλου που την δέχτηκαν αναντίρρητα όλοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο. Αυτά δεν είναι απλά αστεία, είναι εγκληματικά με τη μεταφορική έννοια και εν δυνάμει εγκληματικά με την κυριολεκτική

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.