Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Άρης Χατζηστεφάνου - Infowar: Συζητώντας με τον Κεν Λόουτς για την ιδιωτικοποίηση των τρένων


Όπου σήμερα δηλώνουμε εξοργισμένοι από την εκπρόσωπο της Κομισιόν, που ήρθε στην Ελλάδα να μας εξηγήσει ότι για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν ευθύνονται οι ιδιωτικοποιήσεις.

Επιστρέφουμε, γι’αυτό, στο Λονδίνο για να συναντήσουμε τον Κεν Λόουτς και να πούμε δυο κουβέντες για την ταινία του «The Navigators».

Με τη βοήθεια του απαντάμε σε όσους υποστηρίζουν ότι την ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη έχουν τα τμήματα των σιδηροδρόμων που παραμένουν υπό τον έλεγχο του δημοσίου.

Με την ευκαιρία πεταγόμαστε μέχρι την εφημερίδα Guardian, για να ακούσουμε την άποψη που έχει για το θέμα ο βασικό οικονομικός αναλυτής της εφημερίδας και ύστερα συναντάμε τον απόλυτο γκουρού των βρετανικών τραίνων.

Audio Player


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.