Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Μετά τις αποκαλύψεις της Kontra News o Βελόπουλος “αποκεφάλισε” τους τρεις που ετοίμαζαν αποστασία


Όπως είχε αποκαλύψει η Kontra News το Μαξίμου μεθόδευε την αποστασία τριών βουλευτών της Ελληνικής Λύσης με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Βελόπουλος να τους βάλει δύσκολα δοκιμάζοντας την αφοσίωσή τους. 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος ανάγκασε τους βουλευτές του να θέσουν υποψηφιότητα σε διαφορετικές περιφέρειες από αυτές που αναμενόταν. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ κατέληξε χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ «ένα κόμμα εθισμένο στην αποστασία και βουτηγμένο στο βούρκο της ανηθικότητας».

Τρεις υποψήφιοι βουλευτές της «Ελληνικής Λύσης» αλλάζουν εκλογικές περιφέρειες. 

Σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση» αναφέρει: 

«Κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι «συνομιλούν» με τη ΝΔ, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ουδεμία πιθανότητα συγκυβέρνησης υπάρχει, αλλά και μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών από στελέχη της ΝΔ, αποφασίστηκαν τα εξής:

Οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον.

Και μία υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση: πρωτοκλασσάτα στελέχη είναι οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης και κανείς άλλος».

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.