Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Τα άγρια γιούχα στον Μητσοτάκη που έκρυψαν τα τηλεοπτικά κανάλιαΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ: Γιατί ρε - Εντολή να μην τα δείξουν


Το ξέσπασμα γυναίκας με λυγμούς μπροστά στα κανάλια και τα ΜΑΤ για την καταστροφή που υπέστη από την φωτιά στην Πεντέλη.
Αυτός θεωρείτε αστυνομικός; Έδωσε μπροστά στις κάμερες ραντεβού για ξύλο με τους διαμαρτυρόμενους. Θα λες την λέξη μπ@τσος και θα σε πηγαίνουν μέσα.
Η πρωτοβουλία του Πλεύρη και τι έλεγε 2 χρόνια πριν.
Δεν το ανέφερε κανείς, οι εκλεκτοί του πρωθυπουργού που εμφανίστηκαν στην Πεντέλη με τροπικό μαύρισμα από τις πολλές ώρες στην παραλία, ενώ ο ίδιος χαμογελούσε συνεχώς.
Επίσης, τι αναφέρει η επιστολή του Αγίου Όρους προς τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης για τον προσωπικό αριθμό και γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμα.
Καταγγελία τηλεθεατή, ποιον Δήμο τσάκωσε στα πράσα να έχει παρατημένη έτοιμη καύσιμη ύλη για φωτιά.



===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.