Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Μένουμε σπίτι | Πώς να κάνεις τηλεδιάσκεψη με το Zoom

 

Μένουμε σπίτι. Πώς να κάνεις τηλεδιάσκεψη με το Zoom. Στο σημερινό επεισόδιο μαθαίνεις πώς λειτουργεί το Zoom και πώς να χρησιμοποιείς αυτή τη δωρεάν πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης Zoom για να κάνεις τις συναντήσεις σου μέσα απο το σπίτι. Μαθαίνεις βήμα-βήμα πώς να κάνεις εγγραφή στο zoom και προγραμματισμό συνάντησης μέσα στο Zoom.
Το Zoom μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις διαδικτυακά μαθήματα, διαδικτυακές συναντήσεις με φίλους, διαδικτυακές συναντήσεις με πελάτες ή με συνεργάτες σου και η κάθε τηλεδιάσκεψη μπορεί να έχει απο δύο έως και 100 συμμετέχοντες εντελώς δωρεάν. Αν θέλεις να μάθεις πως να συμμετέχεις σε μια συνάντηση στο Zoom εύκολα και γρήγορα είτε απο υπολογιστή είτε απο κινητό κάνε κλίκ ΕΔΩ:    • Πώς να συμμετέχω σε συνάντηση στο Zoo...  


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.