Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

GREEK AMERICAN NEWS AGENCY: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG TOY 2008



Στο GREEK AMERICAN NEWS AGENCY, μετά από επισήμανση φίλου, αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα πλήρη φάκελο ρεπορτάζ για τους «έλληνες» της BILDERBERG TOY 2008.
Έχει, πλέον, καταντήσει ανιαρό να γράφονται ανοικτά ή με υπονοούμενα για τους καραγκιόζηδες που συγκεντρώνονται στη στοά BILDERBERG και κανείς από αυτούς που συμμετείχαν (ή δεν συμμετείχαν) δεν βγάζει άχνα!
Κι επειδή κάποτε πρέπει οι ίδιοι να πουν την αλήθεια, για το αν συμμετείχαν ή όχι, σας μεταφέρουμε τους σχετικούς διαδικτυακούς δεσμούς.
Εμείς, σε σχέση και με τα τεκταινόμενα σήμερα στη μητρόπολη του καπιταλισμού, παραμένουμε “ξεροκέφαλοι” και “παραδοσιακοί”, χωρίς να εντυπωσιαζόμαστε και χωρίς να υποκύπτουμε, σ’ ότι έχει επισημάνει ο Καρλ Μαρξ - χωρίς να διαψευστεί - «Το Κεφάλαιο», τ. 3, κεφ. 33:
«Το πιστωτικό σύστημα, με κέντρο τις δήθεν εθνικές τράπεζες και με γύρω τους μεγάλους δανειστές χρήματος και τοκογλύφους, αποτελεί μια τεράστια συγκεντροποίηση και δίνει σ' αυτή την τάξη των παρασίτων μια μυθική δύναμη, τη δύναμη όχι μόνο να αποδεκατίζει κατά περιόδους τους βιομήχανους κεφαλαιοκράτες, αλλά και να επεμβαίνει με τον πιο επικίνδυνο τρόπο στην πραγματική παραγωγή - και η συμμορία αυτή δεν έχει ιδέα από την παραγωγή και δεν έχει καμιά δουλειά μαζί της»

- GREEK AMERICAN NEWS AGENCY
- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG TOY 2008
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ TOY 2008, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

Κι αν δεν απαντήσει κανένας, το ίδιο μας κάνει!
Άλλωστε, όπως κι η Ελευθερία, και οι «πολιτικοί» χρειάζεται να διαθέτουν τόλμη και αρετή… όσοι δεν τα διαθέτουν, τους κρίνει – αργά ή γρήγορα – ο κυρίαρχος Λαός



===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.