Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟY


Γράφει ο/η Greek American News Agency 30.09.08
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ NGTV

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στη Νέα Υόρκη, στο Εθνικό Ελληνικό Κανάλι Αμερικής. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ελληνισμού, εδώ στο Χιώτικο Σπίτι, όπου μόλις ολοκληρώσατε την ομιλία σας. Είχε πάρα πολύ κόσμο απόψε. Θυμηθήκαμε παλιές στιγμές. Σας καλωσορίζουμε και πάλι.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να μιλήσω σε εσάς και στον Εθνικό Τηλεοπτικό Σταθμό του Ελληνισμού.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η εδώ παρουσία σας στη Νέα Υόρκη συνέπεσε με σημαντικά γεγονότα, που πράγματι ταρακούνησαν συθέμελα το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Ποια είναι η πρόταση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, του ΠΑΣΟΚ, ώστε ο πολίτης του κόσμου και κατά προέκταση ο Έλληνας πολίτης να νοιώθει σιγουριά, ασφάλεια και ελπίδα για το μέλλον;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση στην Αμερική, η οποία βεβαίως θα έχει επιπτώσεις και σε διεθνές επίπεδο. Για την κρίση αυτή φταίει η πολιτική της κυβέρνησης του κ. Μπους και όλων όσων πίστεψαν ότι, μια αχαλίνωτη αγορά θα λειτουργήσει από μόνη της για την αντιμετώπιση των εξελίξεων και των προβλημάτων του κόσμου. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.