Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Κύριε Φώλια αφήστε τα υπουργικά "κουστούμια" των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κοιτάξτε πως θα κυκλοφορείται εσεις σε λίγες μέρες.

Στα 33,87 δολάρια έκλεισε το αργό
Χωρίς αντίκρισμα ακόμη η μείωση της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ.

Σημαντική υποχώρηση παρουσιάζουν στις σημερινές συναλλαγές οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου καθώς οι επενδυτές δείχνουν να τελούν υπό σύγχυση όσον αφορά το μέγεθος της πτώσης της ζήτησης εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφει το ελαφρό αργό, η τιμή του οποίου διαμορφώθηκε στα 33,87 δολ./βαρέλι, έχοντας μειωθεί κατά 2,37 δολ. από το χθεσινό κλείσιμο της τιμής. Πρόκειται για την χαμηλότερη τιμή της τελευταίας πενταετίας. Το αργό τύπου μπρεντ έκλεισε στα 44,55 δολ./βαρέλι, με άνοδο 1,19 δολ.

===========================================================

Τελικά κουβέντα για τη ρήτρα πετρελαίου . . .


Θα ακολουθήσουν οι τιμές των προιόντων την κάθοδο του περελαίου ;

Η ΔΕΗ θα εφαρμόσει τη ρήτρα μείωση της τιμής της KWA ή η ρήτρα είναι για αυξήσεις ;

Κύριε Φώλια αφήστε τα υπουργικά "κουστούμια" των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κοιτάξτε πως θα κυκλοφορείται εσεις σε λίγες μέρες.

Οι πληροφορίες λένε ότι το δικό σας υπουργικό κουστούμι ΔΕΝ θα σας χρειάζεται πια.
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.