Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Χτες ήταν μια απ'τις σπάνιες φορές που είδα ειδήσεις. Τι τόθελα;
Έπεσα πάνω σε δυο μπουμπούκια. Στυλιανίδης, Ρουσόπουλος.
Ο δε δεύτερος σα να μην πέρασε μια μέρα,με το ίδιο θρασύ ύφος, διακοψίας, με συνεχή ψέμματα στην επιχειρηματολογία του για όσους γνωρίζουν.
Με παρουσιαστές-χάδια απέναντί τους.
Χατζηνικολάου στον ΡΟυσόπουλο. Και λογικό. Ηταν απ τα δελτία που όσο μπορούσαν στην αρχή του σκανδάλου του Βατοπεδίου προσπαθούσαν να μας πουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο και τι καλός ο Ρουσόπουλος και τι καλά τα λέει κλπ.Είχε και τη σύζυγο αν θυμάστε ως σχολιάστρια. Μετά όσο περνούσε ο καιρός άλλαξε λίγο ρότα αλλά χωρίς να το εννοεί βέβαια αλλά τι να κάνει κι αυτό;Η τηλεθέαση.Αλλά όταν είναι να δώσει ένα χεράκι βοηθείας το κάνει πάντα.Και το έκανε χτες.

Τρέμη, Πρετεντέρης κλπ στον Στυλιανίδη.Για το κατεξοχήν διαπλεκόμενο κανάλι τι να πεις;Δεν χρειάζονται λόγια.

Ομως θα σταθώ στους εκπροσώπους του Πασόκ που είχαν απέναντί τους.
Ο Λοβέρδος κατ'αρχήν απέναντι στον Ρουσόπουλο. Ούτε τη λέξη Βατοπέδι δεν τόλμησε να αναφέρει. Ο Λοβέρδος(η Αποστολάκη, ο Βερελής) είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος των διαπλεκομένων απ το Πασόκ. Ολη μέρα στα κανάλια, σα να μην έχει το Πασόκ άλλους εκπροσώπους.Πλύση εγκεφάλου.Δεν είναι αυτό το Πασόκ που εγώ θα ψηφίσω.Δεν θέλω εκπροσώπους του ΔΟΛ και του Μπόμπολα στη Βουλή. Κι όμως βγαίνουν πρώτοι βουλευτές στις περιφέρειές τους.Να και η ευθύνη των πολιτών.Τεράστια.

Που λέτε ο Λοβέρδος χάδι απέναντι στον Ρουσόπουλο.

Αν ήταν ο Καρχιμάκης,ο Μπόλαρης,ο Πετσάλνικος,ο Πάγκαλος και τόσοι άλλοι θα τον εκαναν με τα κρεμμυδάκια.Αλλά αυτός χάδια.

Στο Μέγκα απέναντι απ τον Στυλιανίδη ο Σκανδαλίδης.

Από απογοήτευση σε απογοήτευση αυτός ο άνθρωπος.
Μετά τα χάλια με το δήμο και τη σύμπραξή του με το Νικήτα σε πολλά θέματα τον είδαμε και χτες να έχει απέναντί του το πρόσωπο της ημέρας και να μη του λέει κουβέντα. Καλά οι παρουσιαστές. Δεν περίμενα απ αυτούς τίποτε. Αλλά ο εκπρόσωπος του Πασόκ να έχει χάσει τη λαλιά του;
Να μην τολμάει να ξεστομίσει τίποτε για το ταξίδι στο Παρίσι;

Ουστ λέω γω. Και ξαναλέω. Δε γουστάρω τέτοιους πολιτικούς. Προτιμώ πολιτικούς σαν τον Πάγκαλο που μπορεί να μου τη δίνουν πολλές φορές οι απόψεις του αλλά είναι χύμα παρά διαπλεκόμενους που βγαίνουν στα κανάλια κάνοντας πριν συμφωνίες να μην θίξουν ορισμένα θέματα.

Δε θέλουμε διαπλεκόμενους στη Βουλή.

Δε θέλουμε αντιπρόσωπους των εργολάβων.
Οχι άλλο Βερελή, Αποστολάκη, Λοβέρδο.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.