Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Άριστοι και αξιέπαινοι δημοσιογράφοι οι Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Παιανίας- ΤΑΔ Αν. Αττικής

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Παιανίας συγχαίρει τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Παιανίας- ΤΑΔ Αν. Αττικής για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν μαθητική εφημερίδα τη «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ».

Τέτοιες προσπάθειες προβάλλουν το έργο των καθηγητών μέσα στα σχολεία μας και ζωντανεύουν τις σχέσεις των μελών των σχολικών κοινοτήτων. Χαιρετούμε το έργο σας, παιδιά, και ελπίζουμε να είναι η αρχή μιας σειράς παρόμοιων δράσεων.

Διαβάστε εδώ

efimerida

Σχόλιο: Πολύ καλή η πρωτοβουλία σας παιδιά. Σας αξίζουν και τα δικά μας συγχαρητήρια.

Ελπίζουμε τη μαθητική Εφημερίδα σας να την δουν (να την διαβάσουν λίγο δύσκολο για αυτούς) και οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι οι οποίοι γράφουν με υποβολείς και ΟΧΙ με τη ροή των γεγονότων. Άλλοι από δαύτους συμμετέχουν ή ακόμη με παρεμβάσεις δημιουργούν ειδησεογραφία αντί να καταγράφουν για την ενημέρωση των πολιτών.

Γράψτε με το δικό σας τρόπο που μαθαίνετε στο σχολείο σας, δώστε ένα νέο ύφος και ήθος στη δημοσιογραφία.

Νάσος.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.